Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χωρίς Ολιβέιρα με Λαμία, ανακοινώνεται του Κούτσια

Εβδομάδα ημιτελικού είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα (Καθαρά Δευτέρα 27/2) για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ. #stoiximan_slgr #paokfc #lamiafc #NelsonOliveira #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #season2022_2023

Εβδομάδα ημιτελικού είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα (Καθαρά Δευτέρα 27/2) για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου άρχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος» (Τετάρτη 1/3, 18:00), πρώτη για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι, μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια κατοχής, δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι, ενώ στο φινάλε διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα. Ο Νέλσον Ολιβέιρα υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στον τετρακέφαλο, το οποίο αναμένεται να τον αφήσει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες. Ο Πορτογάλος φορ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και θεωρείται δεδομένη η απουσία του από το ματς στη Φθιώτιδα.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Βιεϊρίνια έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ο Νίκολας Κουαλιάτα έτρεξε, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα. Την Τρίτη (28/2) οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για τη Λαμία.

Εν τω μεταξύ, θέμα ωρών είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Γιώργου Κούτσια στους Σικάγο Φάιαρ. Ο ΠΑΟΚ και ο σύλλογος της Major League Soccer τα έχουν βρει σε ένα ποσό που φτάνει στα τρία εκατομμύρια ευρώ, με τον 19χρονο φορ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον Βόλο, να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει – συνολικά – κάτι παραπάνω από 2,25 εκατ. ευρώ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button