Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έκανε σεφτέ η Ξάνθη!

Η Ξάνθη ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 2η αγωνιστικής, καθώς επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στα Πηγάδια. Πρώτη νίκη και για τα Τρίκαλα, ισόπαλα τα ματς σε Ρόδο και Ιεράπετρα.

Η Ξάνθη ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 2η αγωνιστικής, καθώς επικράτησε με 1-0 του Ιωνικού στα Πηγάδια. Πρώτη νίκη και για τα Τρίκαλα, ισόπαλα τα ματς σε Ρόδο και Ιεράπετρα.

Ξάνθη -Ιωνικός 1-0

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε η Ξάνθη. Σ΄ένα παιχνίδι με όχι καλό ρυθμό, αλλά και όχι πολλές φάσεις, οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία προκειμένου να προηγηθούν στο σκορ.Η ομάδα του Τόνι Πόποβιτς ήταν αυτή, η οποία απείλησε πρώτη στο 22΄, με την κεφαλιά του Θανάση Παπάζογλου να φεύγει άουτ από την εστία του Αναγνωστόπουλου.

Η απάντηση από την ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό, με το σουτ του Τιεντσέ να φεύγει λίγο άουτ από την εστία του Μπέντο. Στις καθυστερήσεις οι «κυανόλευκοι» έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μάναλη, να μην μπορεί με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.

Με την έναρξη του β΄ημίχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση στο ματς. Όλα αυτά μέχρι το 69΄ όταν η κεφαλιά του Θανάση Παπάζογλου πέρασε άουτ από την εστία του Αναγνωστόπουλου.Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε ισόπαλο χωρίς γκολ, ο Καπνίδης στο 98΄ μετά από σέντρα του Κέβιν Γκαρσία έκανε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ του ματς.

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 1-0

Το πρώτο τους τρίποντο στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΟ Τρίκαλα, που ήταν ο μεγάλος νικητής του θεσσαλικού ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Έπειτα από ένα πρώτο εννιάλεπτο χωρίς κάτι το αξιόλογο στο ματς, ο Απόλλων Λάρισας ήταν αυτός, που στο 23΄έφτασε κοντά στο 0-1, ο Γιακουμής όμως απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Λίταινα.

Διαγόρας Ρόδου – Παναχαϊκή 1-1

ΟΦ Ιεράπετρας – Καραϊσκάκης 2-2

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button