Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στον Ολυμπιακό διαψεύδουν τα πορτογαλικά σενάρια περί συμφωνίας με την Πόρτο στα 7εκ. για Σεμέδο

Ρεπόρτερ της Πόρτο υποστήριζαν το Σάββατο (4/9) ότι ο Ολυμπιακός με τους «δράκους» τα είχαν βρει στα 7 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή, αλλά πηγές των Πειραιωτών ξεκαθάριζαν την Κυριακή (5/9) ότι τα συγκεκριμένα σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. #slgr #Olympiacos #RubenSemedo #Porto

Ρεπόρτερ της Πόρτο υποστήριζαν το Σάββατο (4/9) ότι ο Ολυμπιακός με τους «δράκους» τα είχαν βρει στα 7 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή, αλλά πηγές των Πειραιωτών ξεκαθάριζαν την Κυριακή (5/9) ότι τα συγκεκριμένα σενάρια δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ο… κακός χαμός είχε γίνει το Σάββατο (4/9) στην Πορτογαλία σχετικά με την μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο που εθεωρείτο «τελειωμένη» στην Πόρτο την Δευτέρα (30/8), αλλά λόγω της γνωστής περιπέτειας με την υπόθεση της 17χρονης (που αθωώθηκε πανηγυρικά) δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου και συγκεκριμένα ρεπόρτερ της Πόρτο, τόνιζαν ότι ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με την Πόρτο στα 7 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα, συμπλήρωναν στα ρεπορτάζ τους ότι στη συμφωνία των δύο συλλόγων, ο Ολυμπιακός είχε φροντίσει να κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Πηγές από την πειραϊκή ΠΑΕ ωστόσο ξεκαθάριζαν ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όλα αυτά που κυκλοφόρησαν για τα 7 εκατομμύρια ευρώ και ότι είναι ψευδή τα συγκεκριμένα σενάρια.

πηγή: fosonline.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button