ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βέλλιος – Λαμία: Το δημοσίευμα του «TMW» που προηγήθηκε της διάψευσης! (pic)

Το «tuttomercatoweb» χθες το απόγευμα και ΠΡΙΝ την διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για το ενδιαφέρον της για τον Απόστολο Βέλλιο, έγραψε πως ο Έλληνας σέντερ φορ έχει τελειώσει από τον ιταλικό σύλλογο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το «tuttomercatoweb» χθες το απόγευμα και ΠΡΙΝ την διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της για τον Απόστολο Βέλλιο, έγραψε πως ο Έλληνας σέντερ φορ έχει τελειώσει από τον ιταλικό σύλλογο και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αργά χθες το βράδυ λοιπόν, η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έκανε κάτι το οποίο δεν το συνηθίζει. Έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διέψευσε ένα φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον επιθετικό της Άσκολι, Απόστολο Βέλλιο.

Λίγες ώρες νωρίτερα, είχε προηγηθεί ένα άρθρο του «TMW» στο οποίο σημειώνεται πως ο Βέλλιος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία αλλά επιστρέφει στη χώρα του όπου τον περιμένει η Λαμία.

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;

Όχι, γιατί προφανώς η διάψευση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία δεν πήγαινε προς τα εγχώρια δημοσιεύματα τα οποία σημείωναν ένα απλό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή αλλά στους γείτονες συναδέλφους του «tuttomercatoweb» που μόνο φανέλα με τα χρώματα του ΠΑΣ δεν τυπώσανε στον Βέλλιο, τον οποίο και ψάχνουν να ξεφορτωθούν, όπως φαίνεται.

Το παραπάνω άρθρο αναφέρει:

«Για τους Έλληνες Απόστολο Βέλλιο και Χρήστο Δώνη, η περιπέτεια στην Άσκολι έχει πλέον τελειώσει. Στην πραγματικότητα, τόσο ο επιθετικός όσο και ο μέσος έχουν βρει λίγο χρόνο στην ομάδα αυτή τη σεζόν – επτά και πέντε εμφανίσεις πρωταθλήματος αντίστοιχα – και σε αυτή τη μεταγραφική περιόδο είναι έτοιμοι να φύγουν από την Ιταλία. Ο πρώτος (Απόστολος Βέλλιος), που γεννήθηκε το 1992, θα πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου τον περιμένει ο τελευταίος της SuperLeague1, ΠΑΣ Λαμία. Ο Χρήστος Δώνης, που γεννήθηκε το 1996, το μέλλον θα έπρεπε να είναι στις Κάτω Χώρες υπό τον VVV Venlo.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button