ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άνοδος στο transfermarkt για τον ΠΑΣ Λαμία! (pics)

Σημαντική αύξηση στο total market value του ΠΑΣ Λαμία τον τελευταίο μήνα. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #transfermartkt #total_market_value #ποδοσφαιρικό_χρηματιστήριο

Σημαντική αύξηση στο total market value του ΠΑΣ Λαμία τον τελευταίο μήνα. #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports #transfermartkt #total_market_value #ποδοσφαιρικό_χρηματιστήριο

Πολύ δυναμικά μπήκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει έως τώρα 6 μεταγραφές, ενισχύοντας το ήδη υπάρχον σύνολο.

Βέβαια, δεν ενισχύθηκε μόνο η ομάδα αυτή καθ΄αυτή αλλά και γενικά ο σύλλογος. Κοιτώντας τα στοιχεία του ΠΑΣ Λαμία στο transfermarkt.com στην αρχή της χρονιάς, η ομάδα είχε total market value κάπου στα 6,75 εκατ. €.

Τι είναι το total market value αναρωτιέστε μερικοί τώρα και καλά κάνετε.

To total market value λοιπόν είναι η χρηματιστηριακή αξία ενός συλλόγου σύμφωνα πάντα με το transfermarkt.com, το οποίο διαθέτει στοιχεία για ομάδες απ΄όλο τον κόσμο.

Μεγάλο ρόλο στο total market value των ομάδων παίζει το market value των ποδοσφαιριστών, δηλαδή η ποδοσφαιρική αξία κάθε παίκτη. Αν είναι υψυλή, τότε υψηλό θα είναι και το total market value. Οι τιμές, αυξομειώνονται όπως έχουμε παρατηρήσει στο transfermarkt και σε αυτό παίζει ρόλο και οι εμφανίσεις των ποδοσφαιριστών και των ομάδων.

Στον ΠΑΣ Λαμία τώρα, όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω με τα «πράσινα βελάκια» βλέπουμε άνοδο του market value σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αυξήθηκε και το total market value του ΠΑΣ Λαμία, από τα 6,75 εκατ. ευρώ περίπου στα 8,35εκατ. €.

Προφανώς, όταν ολοκληρωθούν όλες οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας για τον Ιανουάριο, θα έχουμε κι΄άλλη αύξηση στο total value.

Τώρα όσο αφορά τους νέους αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία είναι κατά σειρά:

Άνχελ Μαρτίνεθ – 400χιλ€

Ταϊρόν ντελ Πίνο – 350χιλ€

Βαλεντίνος Βλάχος 300χιλ€

Ανταμά Μπα 275χιλ€

Φάνης Τζανδάρης 250χιλ€

Έλμαρ Μπιάρνασον 100χιλ€

Τέλος, μπορούμε να χωρίσουμε τα 8,23 εκατ. € total market value σε τερματοφύλακες, άμυνα, κέντρο και επίθεση.

Όπως βλέπετε:

  1. Οι τερματοφύλακες έχουν market value 700χιλ€
  2. Οι αμυντικοί έχουν 2,80 εκατ. €
  3. Οι μέσοι έχουν 2,20 εκατ. €
  4. Οι επιθετικοί 2,53 εκα.τ €
Positionø-AgeMarket valueø-Market value
23.50€700Th.€175Th.
27.31€2.80m€215Th.
26.78€2.20m€244Th.
25.56€2.53m€281Th.
Total:26.29€8.23m€235Th

Διαβάστε επίσης

Back to top button