Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Και ο ΠΑΟΚ για Βέρντε!»

Στο… παιχνίδι της απόκτησης του Ντανιέλε Βέρντε για τον οποίον ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, εμπλέκουν τα ιταλικά ΜΜΕ και τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ΑΕΚ, ωστόσο νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία έρχονται να περιπλέξουν τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» ασχολείται με την περίπτωση του 23χρονου ποδοσφαιριστή της Ρόμα, σημειώνοντας πως υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως είναι αυτός που παίρνει προβάδισμα καθώς έκανε τα πρώτα βήματα τις τελευταίες μέρες.

Παράλληλα, πάντα στο προσκήνιο για την απόκτησή του παραμένει η Μαγιόρκα και η Μπέτις, ενώ ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα θέλει να βάλει ποσοστό μεταπώλησης στον ποδοσφαιριστή.

Τέλος, όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, ο Βέρντε που πέρυσι πραγματοποίησε γεμάτη χρονιά στη Βαγιαδολίδ (26 συμ. 6 γκολ), θα προσπαθήσει να πείσει τον τεχνικό της Ρόμα προκειμένου να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ.

Πάντως, να σημειώσουμε πως αναφορικά με τους «ασπρόμαυρους», δεδομένης της πλειονότητας στη συγκεκριμένη θέση, το συγκεκριμένο σενάριο δεν μοιάζει ρεαλιστικό.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button