Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Να αντιστρέψει το κλίμα και να βγάλει αντίδραση η ΑΕΚ!

Το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο καλείται να δείξει απόψε κόντρα στην Λέστερ η ΑΕΚ (22:00 CosmoteSport2) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο καλείται να δείξει απόψε κόντρα στην Λέστερ η ΑΕΚ (22:00 CosmoteSport2) για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα των τελευταίων εβδομάδων, θα προσπαθήσει στο αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι στην Λέστερ για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League η ΑΕΚ.

Μπορεί το παιχνίδι να είναι βαθμολογικά αδιάφορο, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα όμως θέλει να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, έπειτα από την πορεία που είχε στην δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA.

Ο Ιταλός τεχνικός της Ένωσης αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα δυνατά του χαρτιά, παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα δεν λείπουν για τους «κιτρινόμαυρους», με τους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λόπες, Ινσούα να μην υπολογίζονται και τον Λιβάγια να έχει μείνει εκτός.

Σ΄ότι έχει να κάνει με την 11αδα που πρόκειται να κατεβάσει ο Καρέρα, αυτή θα αποτελείται από τους Τσιντώντα στο τέρμα, Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Χνιντ και Μιτάι στην άμυνα. Στα χαφ το δίδυμο θα αποτελείται από τους Σάχοφ και Σιμόες, με τους Γκαρσία και Τάνκοβιτς στα δεξιά και στα αριστερά. Ο Μάνταλος θα είναι «δεκάρι» πίσω από τον Ολιβέιρα, ο οποίος θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Όσον αφορά την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς και την εντεκάδα της στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αυτή θα αποτελείται από τους Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουκς, Μεντί, Ουντέρ, Τζάστιν, Μπαρνς, Μάντισον, Ολμπράιτον και Βάρντι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βέλγος Βίσερ, με βοηθούς τους Νίλσεν, Βανιέζερε και τέταρτο τον Βρίσε.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button