Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

SL2 – Football League: «Δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα των αθλητών και των οικογενειών τους»

Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής ζητάει την επανέναρξη των προπονήσεων στη Football League και τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Με ανακοίνωση της η Ένωση Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής ζητάει την επανέναρξη των προπονήσεων στη Football League και τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων συνεδριάζει την Παρασκευή 22/1 και όχι σήμερα όπως είχε αρχικά ειπωθεί, και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή στην κανονικότητα και στον υπόλοιπο αθλητισμό.

Στο ποδόσφαιρο έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Super League 1 και 2 όχι όμως και της Football League.

Με ανακοίνωση της η μικρή λίγκα Ένωση ζητάει την επανέναρξη των προπονήσεων και στη συγκεκριμένη κατηγορία και τη σέντρα του πρωταθλήματος, αναφέροντας χαρακτηριστικά… «δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα των αθλητών και των οικογενειών τους»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για ακόμη μια φορά η σύσκεψη κατά την οποία θα συζητείτο το θέμα έναρξης των προπονήσεων της Football League αναβλήθηκε.

Για ακόμη μια φορά αναφέρεστε στο άνοιγμα κλάδων όπου στην ουσία δεν τηρείται κανένα μέτρο και ένα επαγγελματικό πρωτάθλημα που δεσμεύεται εγγράφως ότι θα τηρήσει το υγειονομικό πρωτόκολλο που μας έχει υποδειχθεί, δεν αναφέρεται πουθενά.

Αιτούμαστε στην αυριανή σας σύσκεψη όπως συζητηθεί και αποφασιστεί η επανέναρξη προπονήσεων της Football League και η επιστροφή στα γήπεδα μιας επαγγελματικής κατηγορίας που απασχολεί σχεδόν 1000 αθλητές.

Δώστε άμεσα λύση στο πρόβλημα των αθλητών και των οικογενειών τους».

Διαβάστε επίσης

Back to top button