Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Καταλήγει σε προπονητή ο Κορδόν

Εντός της εβδομάδας ο Ολυμπιακός θέλει να έχει καταλήξει στο εκλεκτό για τον πάγκο του. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Cordon #προπονητής #SportsNews #season2022_2023

Εντός της εβδομάδας ο Ολυμπιακός θέλει να έχει καταλήξει στο εκλεκτό για τον πάγκο του.

Σε εβδομάδα… προπονητή μπαίνουν στον Ολυμπιακό, θέλοντας να καταλήξουν άμεσα στον εκλεκτό, για να «τρέξει» και ο σχεδιασμός. Ο Αντόνιο Κορδόν έχει κάνει τις επαφές του με τους υποψήφιους και αναμένεται να κλείσει τη συμφωνία με έναν εξ αυτών.

Εξάλλου, ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει, μιας και η πρώτη συνάντηση στο Ρέντη για τη νέα σεζόν έχει οριστεί για τις 19 Ιουνίου. Τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα των «ερυθρόλευκων» είναι πολλά, με αυτά των Μαρθελίνο, Άντονι Ιραόλα και Χάβι Γκράθια να βρίσκονται πλέον πιο χαμηλά, λόγω της ζήτησης που έχουν από πολλές ομάδες και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος.

Ο Χοσέ Μπορδαλάς έχει πρόταση παραμονής από τη Χετάφε και έχει ζητήσει χρόνο να απαντήσει, ενώ οι Ντιέγκο Μαρτίνεθ και Χουάν Κάρλος Γκαρίδο μοιάζουν να ξεχωρίζουν.

Πάντα στη λίστα βρίσκεται και ο Ερνάν Κρέσπο, που θέλει να δουλέψει στην Ευρώπη, ενώ η περίπτωση του Χαβιέρ Καγιέχα απομακρύνεται, καθώς ο τεχνικός της Λεβάντε παλεύει για την άνοδο στη La Liga έως το Σάββατο (17/6) και ανάλογα από το αν θα τα καταφέρει ή όχι θα κριθεί το μέλλον του. Και πρόκειται για μια υπόθεση που θα τραβήξει κι άλλο χρονικά, με τους Πειραιώτες να μην μπορούν να την περιμένουν.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button