Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Σκότωσε» την Ποταμιά ο Αλεξίου!

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία γκολ πέτυχε ο Λαμιώτης επιθετικός , Χρήστος Αλεξίου στην εκτός έδρας νίκη της ΑΕ Καρίτσας επί της Ποταμιάς.

Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία γκολ πέτυχε ο Λαμιώτης επιθετικός , Χρήστος Αλεξίου στην εκτός έδρας νίκη της ΑΕ Καρίτσας επί της Ποταμιάς.

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε με τρία γκολ πραγματοποίησε ο σέντερ φορ από τη Λαμία, Χρήστος Αλεξίου.

Ο 28χρονος φορ, πέτυχε τα τρία από τα πέντε συνολικά γκολ της ομάδας του επί του ΑΟ Ποταμιάς και έφτασε τα 9 σε 8 παιχνίδια!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του αγώνα από το katerinisport:

Σημειώνοντας 5 γκολ στο β’ μέρος, έχοντας χαμένο πέναλτι, δοκάρι και πολλές ακόμη ευκαιρίες και για άλλα γκολ, η ΑΕ Καρίτσας επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας εύκολα τον ουραγό ΑΟ Ποταμιάς με 5-0, στο γήπεδο του Βατάν, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου ήταν πολύ καλύτεροι απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου και έφτασαν στη νίκη παραμένοντας στο -4 από τον πρωτοπόρο Πιερικό.

Οι «κιτρονόμαυροι» από το πρώτο λεπτό έψαξαν το γκολ, γνωρίζοντας πως αυτό θα ήταν το «κλειδί» για ένα άνετο απόγευμα απέναντι στην ομάδα της Ευρυτανίας που παρατάχθηκε αποκλειστικά με αμυντικούς προσανατολισμούς (είναι χαρακτηριστικό ότι η μια και μοναδική φάση που ο Ράντος έπιασε τη μπάλα ήταν στο 26′ αποκρούοντας με διπλή προσπάθεια σουτ του Γενιτσαρόπουλου), όμως, παρότι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες (κορυφαία στιγμή η κεφαλιά του Συρράκου στο 44′ που χτύπησε στο δοκάρι) δεν κατόρθωσαν να παραβιάσουν την εστία του Ανδρούτσου με τις δυο ομάδες να οδηγούνται ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες της πιερικής ομάδας δεν αγχώθηκαν και έψαξαν με υπομονή το γκολ, με το… ρόδι να σπάει στο 51′ με γκολ του… συνήθους υπόπτου, Αλεξίου. Στο 57′ χάθηκε το τρίτο φετινό πέναλτι για τους Καριτσιώτες με τον Ανδρούτσο να αποκρούει την εκτέλεση του Γκίκα, όμως ο Αλεξίου στο 59′ «διόρθωσε» την κατάσταση, κάνοντας το 2-0 και ουσιαστικά τελειώνοντας το παιχνίδι. Ο Γκίκα στο 71′ «πήρε το αίμα του πίσω», κάνοντας το 3-0 ενώ το 4-0 έγινε στο 74′ με το τρίτο γκολ του Αλεξίου. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Βουκομάνοβιτς στο 90’+4′, «γράφοντας» το τελικό 5-0.

Πηγή: katerinisport

Διαβάστε επίσης

Back to top button