ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν έχει κερδίσει ποτέ με Σιδηρόπουλο διαιτητή η Λαμία! (vids)

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές κατά γενική ομολογία, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ένας από τους καλύτερους Έλληνες διαιτητές κατά γενική ομολογία, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Την Κυριακή, 24/1 ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Λαμία στο γήπεδό του στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, σε έναν αγώνα που μοιάζει (και θα είναι) τελικός!

Τελικός και για τις δύο ομάδες, καθώς βρίσκονται αρκετά χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και χρειάζονται τους βαθμούς.

Σε έναν αγώνα λοιπόν «do or die», η ΚΕΔ όρισε διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο των ντέρμπι, των ειδικών αποστολών αλλά και των ευρωπαϊκών αγώνων σε Champions League και Europa League.

Η προϊστορία τώρα του 41χρονου διαιτητή με τον Παναιτωλικό είναι αρκετά μεγάλη, καθώς μετράει 14 αγώνες με τους Αγρινιώτες.

Από αυτούς τους 14, ο Παναιτωλικός έχει κερδίσει τους 5, έχει χάσει τους 6 και 3 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Από την άλλη, η προϊστορία του Δραμινού διαιτητή με τον ΠΑΣ Λαμία και μεγάλη δεν είναι αλλά δεν είναι και ευχάριστη για τους «κυανόλευκους».

Σε μόλις 3 ματς έχουν συναντηθεί Λαμία και Σιδηρόπουλος. Από αυτά τα τρία ματς, ο ΠΑΣ δεν έχει κερδίσει κανένα μετρώντας 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Μάλιστα, η ήττα ήταν για το Κύπελλο Ελλάδος και για την προημιτελική φάση του θεσμού, όπου το 2018 η Λαμία ηττήθηκε με 1-4 από τον Πανιώνιο.

Τα άλλα δύο ματς, ήταν για τη SuperLeague 1.

ΑΟΚ ΚέρκυραΠΑΣ Λαμία 0-0 (2017-2018 / SuperLeague)

ΞάνθηΠΑΣ Λαμία 0-0 (2019-2020 / SuperLeague 1)

Διαβάστε επίσης

Back to top button