ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δουλειά… στα τελειώματα των φάσεων στον ΠΑΣ Λαμία

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό συνεχίζει ο ΠΑΣ Λαμία.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό συνεχίζει ο ΠΑΣ Λαμία.

Και ενώ οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΣ Λαμία «τρέχουν» ασταμάτητα, η ομάδα πλησιάζει προς το τέλος της προετοιμασίας της για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό την Κυριακή 24/1 στις 17:15.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα παίξει στο Αγρίνιο με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική ανάσα.

Άλλες δύο ημέρες προετοιμασίας έχει η Λαμία και ο 47χρονος τεχνικός μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύουν πλέον σε συγκεκριμένους τομείς που έχουν εντοπίσει ότι χρειάζεται βελτίωση.

Τις τελευταίες ημέρες, δόθηκε έμφαση εκτός από την τακτική και στα τελειώματα των φάσεων.

Αρκετές ασκήσεις με τελειώματα για όλους τους ποδοσφαιριστές, αμυντικούς, μέσους και επιθετικούς καθώς αυτή τη στιγμή τη Λαμία δεν τη νοιάζει να σκοράρουν μόνο οι επιθετικοί της αλλά όλοι οι παίκτες της απ΄όλες τις γραμμές.

Καλώς ή κακώς το τελείωμα των φάσεων φαίνεται πως είναι πλέον το μεγάλο και μοναδικό «αγκάθι» για τους «κυανόλευκους» όσο αφορά την απώλεια βαθμών, καθώς πλέον δημιουργούν φάσεις, τις οποίες όμως δεν ολοκληρώνουν σωστά.

Εννέα γκολ έχει πετύχει ο ΠΑΣ συνολικά, ενώ έχει δημιουργήσει 103 τελικές προσπάθειες. Σκοράρει δηλαδή, 1 γκολ ανά 11,4 τελικές προσπάθειες. Πρώτος σε τελικές είναι ο Λάζαρ Ρόμανιτς με 18 τελικές, ενώ ο Μίλος Ντέλετιτς έχει 12 και ο Μπατσάνα Αραμπούλι 9.

Διαβάστε επίσης

Back to top button