Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επιστολή σε FIFA, UEFA και ΕΠΟ ο Λεντέσμα για οφειλές

Τόσο ο Κριστιάν Λεντέσμα, όσο κι ο ατζέντης του έστειλαν επιστολή στις διεθνείς συνομοσπονδίες και την ΕΠΟ, ζητώντας τα χρήματα που τους οφείλονται από τον Παναθηναϊκό.

Επιστολή στις FIFA, UEFA κι ΕΠΟ έστειλε ο Αργεντινός πρώην άσος του Τριφυλλιού, που υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά έλυσε το συμβόλαιό του μόλις έξι μήνες μετά κοινή συναινέσει.

Στην επιστολή του ο Λεντέσμα αναφέρει στις διεθνείς συνομοσπονδίες και την ΕΠΟ πότε συμφώνησε με τους “πράσινους”, πότε αποχώρησε κι ότι έχει λαμβάνειν 100.000 ευρώ, σύμφωνα με τη “Live Sport”. Όταν βγήκε εξάλλου το διαζύγιο των δύο πλευρών, η διοίκηση του Παναθηναϊκού αναγνώρισε στον παίκτη οφειλές 159,669 ευρώ, που είχαν καταληκτική ημερομηνία τη 15η Ιουλίου 2017 και θα έπρεπε να καταβληθούν σε 5 δόσεις.

Διακανονισμό παράλληλα είχε κάνει και ο ατζέντης του παίκτη, Τζιουζέπε Μαρτζότο που είχε λαμβάνειν 40.000 ευρώ κι έπρεπε να αποπληρωθεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, αλλά και σε αυτόν οφείλονται 10.000 ευρώ.

Στην επιστολή του ο Αργεντινός με τον εκπρόσωπό του χαρακτηρίζουν αδικαιολόγητη τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, αναφέροντας ότι η ελληνική ομάδα παραβιάζει συστηματικά τους όρους του διακανονισμού, ελπίζοντας πως μέσω της επιστολής τους αυτής θα διευθετηθεί η οφειλή.

Είναι δεδομένο βέβαια ότι αμφότεροι θα εξοφληθούν από τους “πράσινους”, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο σύλλογος θα έχει πρόβλημα με την αδειοδότησή του τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button