Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νέα αρχή με 4-4-2 για τον Ολυμπιακό στο Αγρίνιο

Μετά τις δύο ισοπαλίες ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Αγρίνιο με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Μετά τις δύο ισοπαλίες ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Αγρίνιο με στόχο να επιστρέψει στις νίκες.

Μια νέα αρχή με επιστροφή στα καλά αποτελέσματα αναζητά ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δυο ισοπαλίες και δεν περνάει από το μυαλό τους το ενδεχόμενο να μην φύγουν με την νίκη από το παιχνίδι αυτό.

Το έργο των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς γίνεται περισσότερο δύσκολο από το γεγονός ότι την Τρίτη αντιμετωπίζουν τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς που θα κρίνει στην συνέχεια της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά και τις απουσίες.

Ματιέ Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ίσως αυτές που μπορούν χαρακτηρισθούν ως σημαντικότερες και ιδίως αυτή του Γάλλου που καθορίζει τα πλάνα του Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να αλλάξει το σύστημα με 4-4-2 με τον Σουντανί να παίρνει τη θέση του δεύτερου επιθετικού δίπλα στον Ελ Αραμπί. Στη μεσαία γραμμή ο Καμαρά θα πάρει τη θέση του Μπουχαλάκη δίπλα στον Γκιλιέρμε με τους Ποντένσε και Μασούρα να είναι στα άκρα. Στην άμυνα ο Μπα θα ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Σεμέδο με τους Τσιμίκα και Ομάρ να παραμένούν στα άκρα.

Το παιχνίδι αρχίζει στις 20:00 με ζωντανή μετάδοση από την κρατική τηλεόραση και περιγραφή του αγώνα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button