Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Βαλμπουενά για Μαρσέιγ: Νόμιζες ότι έπιασαν πάτο, αλλά υπάρχει και πιο κάτω

«Πυρά» από τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού για την αγωνιστική εικόνα της πρώην ομάδας του

«Πυρά» από τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού για την αγωνιστική εικόνα της πρώην ομάδας του

Μετά από 19 αγωνιστικές στη Ligue 1, η Μαρσέιγ βρίσκεται στην έκτη θέση, μετρώντας μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια, αλλά και δυο συνεχόμενες ήττες, μετά και το 0-1 από τη Λανς στο “Βελοντρόμ”.

Σχολιάζοντας την αγωνιστική εικόνα της πρώην ομάδας του, ο Ματιέ Βαλμπουενά εξαπέλυσε επίθεση κατά πάντων.

Μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού RMC, ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού τόνισε: “Τρεις μήνες αργότερα, η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη. Οι πρώτοι που φταίνε είναι οι παίκτες. Υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα στη Μαρσέιγ, σε όλα τα επίπεδα. Όταν φοράς τη φανέλα της Μαρσέιγ οφείλεις να έχεις προσωπικότητα, χαρακτήρα και αυτοεκτίμηση. Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Όταν δέχεσαι ένα γκολ, σε νορμάλ συνθήκες αντιδράς.

Εδώ δεν είδαμε αντίδραση. Ξέρω καλά τον Στiβ (σ. Μανταντά). Το βλέπω στο πρόσωπό του. Είναι αρχηγός χωρίς κουράγιο, απογοητευμένος εντελώς από αυτήν την κατάσταση. Το βλέπω στην έκφραση του προσώπου του. Ο Βίλας Μπόας βρίσκεται στη Μαρσέιγ 1,5 χρόνο.

Δεν έχει βελτιώσει καθόλου την ομάδα. Με τη Λανς όλοι έρχονταν δεύτερη στη μπάλα, όλοι ήταν χαμένοι στο γήπεδο. Με τη Νιμ έδωσαν την αίσθηση ότι άγγιξαν πάτο, αλλά υπάρχει και πιο κάτω. Ήταν καταστροφικό από όπου και να το πιάσεις. Είναι μια καλή ευκαιρία να τα βάλουμε στο τραπέζι και να στείλουμε τελεσίγραφα. Ο Eyraud (πρόεδρος) έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης, το ίδιο και ο McCourt (ιδιοκτήτης), δεν τον έχουμε δει καθόλου”.

Ο Βαλμπουενά αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ από το 2006 έως το 2014 και πήρε ένα πρωτάθλημα (2009), τρία λιγκ καπ (2010, 2011, 2012) και δύο γαλλικά σούπερ καπ (2011, 2012).

Διαβάστε επίσης

Back to top button