Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απέδρασε με το διπλό από τη Λάρισα και πάτησε κορυφή ο Διαγόρας Ρόδου

Ο Διαγόρας Ρόδου έκανε σεφτέ στις νίκες, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα στη Λάρισα, για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Ο Διαγόρας Ρόδου έκανε σεφτέ στις νίκες, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα στη Λάρισα, για την 3η αγωνιστική της Super League 2.

Την πρώτη νίκη της σεζόν πανηγύρισε ο Διαγόρας Ρόδου, φεύγοντας με το διπλό από τη Λάρισα και την έδρα του Απόλλωνα (0-1) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της Super League 2.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Θεοδόση Θεοδοσιάδη, ο επιθετικός, Φώτης Γεωργίου, που πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 65′. Έτσι, ο Διαγόρας ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας και στους 5 πόντους, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική ήττα τους, μένοντας στον έναν βαθμό.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο, είχαν τον έλεγχο του ρυθμού ενώ ήταν η ομάδα που έβγαλε περισσότερη ενέργεια επιθετικά και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Ο Διαγόρας Ρόδου εξαργύρωσε αυτήν του την υπεροχή στο 65′, με κοντινή προβολή του Γεωργίου μετά από φάση διαρκείας μπροστά από τα καρέ των γηπεδούχων. Ο Απόλλων Λάρισας πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση, ωστόσο στο 85′, στη μεγαλύτερη στιγμή του στο ματς, οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων έδιωξαν πάνω στη γραμμή τη γυριστή κεφαλιά του Νύκταρη.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική:

Σάββατο 23/1

Απόλλων Λάρισας-Διαγόρας 0-1
(64′ Γεωργίου)
Ξάνθη-Δόξα Δράμας (αναβολή)
Κυριακή 24/1
Καραϊσκάκης-Χανιά (14:00)
Παναχαϊκή-ΟΦ Ιεράπετρας (14:00)
Εργοτέλης-Λεβαδειακός (14:45)
Ιωνικός –Τρίκαλα (14:45)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:
Τετάρτη 27/1
Παναχαϊκή –Καραϊσκάκης (15:00)
Χανιά-Εργοτέλης (15:00)
ΟΦ Ιεράπετρας-Απόλλων Λάρισας (15:00)
Διαγόρας-Ιωνικός (15:00)
Τρίκαλα-Δόξα Δράμας (15:00)

Πηγή: Sport- fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button