ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Στο δρόμο για την Ελλάδα ο Τζέιμς”

Επιβεβαιώνουν ολα τα ρεπορτάζ από Ελλάδα οι Δανοί, λέγοντας πως ο Τζέιμς Μάρνιεκαρ είναι στο δρόμο για στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Λαμία. Για δανεισμό του ποδοσφαιριστή κάνουν λόγο στη Δανία.

Επιβεβαιώνουν όλα τα ρεπορτάζ από Ελλάδα οι Δανοί, λέγοντας πως ο Τζέιμς Μάρνιεκαρ είναι στο δρόμο για στην Ελλάδα και τον ΠΑΣ Λαμία. Για δανεισμό του ποδοσφαιριστή κάνουν λόγο στη Δανία.

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως ο ΠΑΣ Λαμία βρήκε στο πρόσωπο του Τζέιμς Μάρνιεκαρ τον ιδανικό κεντρικό αμυντικό που θα αναβαθμίσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Τα ρεπορτάζ από τη χώρα μας, σημειώνουν πως ο Καναδός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ αναμένεται στη χώρα μας την Κυριακή 24/1 και ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα, αν όλα πάνε καλά.

Και λέμε δανεισμό καθώς το ρεπορτάζ του “Τρίο Μπελκάντο” το οποίο και σας μεταφέραμε χθες μέσα από το Ράδιο Λαμία έρχεται να επιβεβαιώσει η δανέζικη ιστοσελίδα “tipsbladet” η οποία και αυτή σημειώνει πως ο 27χρονος πρόκειται να έρθει στη Λαμία δανεικός από την Μίντιλαντ και όχι ως ελεύθερος.

Όπως και να έχει η μεταγραφή/δανεισμός του Τζέιμς πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες κινήσεις του ΠΑΣ, που αναμένεται να τον ενισχύσει σημαντικά σε μία θέση που δείχνει να πονάει φέτος αρκετά.

Ο Μάρνιεκαρ εκτός από ένας πολύ καλός αμυντικός με παραστάσεις από αγώνες του Champions League, είναι ένας σέντερ μπακ ο οποίος το’χει με τη μπάλα στα πόδια, βοηθάει στην ανάπτυξη της ομάδας, στοιχείο το οποίο δεν έχει πάρει έως τώρα από τους αμυντικούς του ο ΠΑΣ Λαμία.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι Δανοί υπογραμμίζουν πως ο Τζέιμς θα βρει στη Λαμία τον Ισλανδό Έλμαρ Μπιάρνασον τον οποίο γνωρίζουν στο δανέζικο πρωτάθλημα από τις θητείες του στην Randers FC και την AGF.

Διαβάστε επίσης

Back to top button