ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πρέπει να αντιδράσει…

«Πέφτω και σηκώνομαι, σκοντάφτω και πέφτω πάλι» λέει ένα τραγούδι του Ηλία Παπανικολού aka Εισβολέας. Ο ΠΑΣ Λαμία έχει πέσει και επιβάλλεται να σηκωθεί πάλι! #SuperLeague1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

«Πέφτω και σηκώνομαι, σκοντάφτω και πέφτω πάλι» λέει ένα τραγούδι του Ηλία Παπανικολού aka Εισβολέας. Ο ΠΑΣ Λαμία έχει πέσει και επιβάλλεται να σηκωθεί πάλι!

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία στους «Ζωσιμάδες» εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα πλησιάζει και η καλή εμφάνιση αλλά και το απότελεμα είναι επιτακτική ανάγκη για τους «κυανόλευκους».

Την Κυριακή 6/12 ο ΠΑΣ Λαμία θα παίξει στα Γιάννινα, κόντρα στον τοπικό ΠΑΣ ο οποίος ότι έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα έχοντας 9 πόντους σε 10 ματς, δείχνει ότι και δύσκολα θα κινδυνέψει φέτος, μετά την επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία.

Κάτι που δεν ισχύει, δυστυχώς, για τη Λαμία. Η ομάδα παραμένει μετά από 8 αγώνες στον πάτο της βαθμολογίας έχοντας μόλις 2 βαθμούς και παίζει πλέον όλα της τα παιχνίδια με την «πλάτη στον τοίχο». Η ψυχολογία είναι κάτι που παίζει σίγουρα ρόλο στην ομάδα του Τεννέ και προφανώς μία νίκη θα τα αλλάξει όλα, κάτι που ευχόμαστε όλοι!

Όμως, το ερώτημα στο οποίο καλείται να βρει απάντηση ο έμπειρος τεχνικός, είναι το πως μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, να ανεβάσει την ψυχολογία του και να «σηκωθεί από το καναβάτσο» που έχει πέσει για να συνεχίσει τη «μάχη»;

Το μόνο σίγουρο είναι πως τόσο η διοίκηση του συλλόγου, όσο και ο κόσμος του περιμένει την αντίδραση της ομάδας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τα Γιάννινα.

Το τραγούδι του Εισβολέα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button