Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ενδιαφέρεται για Ρούντι Γκαρσία η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει προσπάθειες να πείσει και να φέρει στην Αθήνα τον 58χρονο Γάλλο προπονητή, Ρούντι Γκαρσία. #slgr #aekfc #RudyGarcia #slgrinterwetten #Season2021_2022

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει προσπάθειες να πείσει και να φέρει στην Αθήνα τον 58χρονο Γάλλο προπονητή, Ρούντι Γκαρσία.

Είναι πλέον γνωστό πως η ΑΕΚ έχει ως στόχο ο επόμενος προπονητής να είναι σημείο αναφοράς. Έχει χτυπήσει «βαριές» πόρτες προπονητών η Ένωση και εκτός του Σάντος, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει ξεκινήσει προσπάθεια να πείσει και να δώσει την τεχνική της ηγεσία στον Ρούντι Γκαρσία!

Οι συζητήσεις με τον Γάλλο τεχνικό έχουν ξεκινήσει. Εννοείται πως οι δυσκολίες είναι πάρα πολλές. Δεν είναι εύκολο να πειστεί ένας προπονητής τέτοιου επιπέδου να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Επιπλέον, πρόσφατα ο Γκαρσία είχε μεγάλη πρόταση από την Αλ Αϊν την οποία και απέρριψε, ενώ υπάρχουν φήμες για ενδιαφέρον της Φενέρ και για επιστροφή του στη Λυών.

Ακριβώς επειδή οι συνθήκες με τον 58χρονο τεχνικό είναι δύσκολες, υπάρχουν επαφές και με άλλες δυο περιπτώσεις προπονητών εξίσου «δυνατών». Εξάλλου τα ονόματα των Σάντος και Γκαρσία δείχνουν και το επίπεδο που θέλει να κινηθεί η ΑΕΚ και να κλείσει προπονητή μέσα στον Απρίλιο.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση για την προπονητολογία που όπως είναι φυσικό έχει ξεκινήσει τονίζοντας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα σε αναζήτηση προπονητή για την επόμενη σεζόν και σε αυτό το διάστημα έχει εξετάσει όλες τις διαθέσιμες περιπτώσεις με στόχο την καλύτερη δυνατή τελική επιλογή. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει το παραμικρό νόημα παράθεσης ονομάτων, που τυχόν εξετάζονται, και πολύ περισσότερο η καλλιέργεια και η εκτόξευση προσδοκιών στους οπαδούς μας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κανένα απολύτως δεδομένο.

Η άκρατη ονοματολογία, εκτός του ότι μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική και πλήρως αποπροσανατολιστική στην πιο καθοριστική καμπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, δεν εκφράζει και δεν εκπορεύεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ».

πηγή: www.bnsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button