ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Do or die» ματς για τη Λαμία στο Αγρίνιο (matchday)

Όλα για όλα τα παίζει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία στο Αγρίνιο και αναζητά κόντρα στον Παναιτωλικό το πρώτο το τρίποντο εκτός έδρας. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Παναιτωλικός #matchday

Όλα για όλα τα παίζει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία στο Αγρίνιο και αναζητά κόντρα στον Παναιτωλικό το πρώτο το τρίποντο εκτός έδρας. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Παναιτωλικός #matchday

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι το σημερινό για τον ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος στις 17:15 θα παίξει στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Φθιώτιδας θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Αγρινιώτες, οι οποίοι έχουν δώσει όλα τους τα παιχνίδια και έχουν συλλέξει 11 βαθμούς, αντίθετα με τον ΠΑΣ ο οποίος έχει 15 ματς και 6 βαθμούς.

ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός: Η προϊστορία των 8 αγώνων (vids)

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε με μεγάλη χαρά τον Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι να προπονείται κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και να θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του.

Επίσης, προπόνηση έκανε μετά από καιρό και ο Λουκάς Βύντρα, παρόλο αυτά δεν βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας καθώς είναι ανέτοιμος. Ανέτοιμοι είναι επίσης και οι Μάρκ Ασίγκμπα και Πατρίκ Μπάχανακ. Ο πρώτος πάτησε χορτάρι κάνοντας ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Καμερουνέζος κάνει ακόμη θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Εκτός για ακόμη μία φορά είναι οι Νίκος Τσούκαλος, Κώνσταντίνος Μπουλούλης, Βασίλης Κωστίκας, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Κώστας Σταμούλης, Θανάσης Μαργαρίτης, Παναγιώτης Κατσίκας και Νίκος Τρόπουλος.

Από τον Γεωργίου και τον Τσενάμο… στον Καμάρα και τον Βάντερσον!(pics)

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος- 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ- 12. Martinez Angel – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 37. Βλάχος Βαλεντίνος – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga – 10. Tyronne – 16. Bejarano Danny – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος -26. Bjarnason Elmar

Επιθετικοί: 9. Piti – 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar- 19. Arabuli Bachana- 80. Ba Adama

Τα αγωνιστικά νέα του Παναιτωλικός

Ο Τραϊνός Δέλλας προετοίμασε την ομάδα του για τον αγώνα με τη Λαμία έχοντας εκτός τους Καρασαλίδη, Μεντόζα αλλά και τον Νίκο Ματσόλα. Όλοι τους λόγω τραυματισμών. Κανονικά στην αποστολή το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, ο κεντρικός αμυντικός Έντιν Τσότσαλιτς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Στην αποστολή του σημερινού αγώνα με τη Λαμία συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button