Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο επίδοξος ληστής του Ελ Σαράουι του έκανε μήνυση επειδή τον πλάκωσε στο ξύλο!

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα έρθει ο Στέφαν Ελ Σαράουι της Ρόμα, αφού του έκανε μήνυση ο άνθρωπος που προσπάθησε να του κλέψει το αυτοκίνητο.

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα έρθει ο Στέφαν Ελ Σαράουι της Ρόμα, αφού του έκανε μήνυση ο άνθρωπος που προσπάθησε να του κλέψει το αυτοκίνητο.

Είναι ένα περιστατικό που δεν το συναντάς συχνά. Δεν είναι, δηλαδή, ό,τι πιο σύνηθες. Κι όμως, μπορεί να συμβεί, όπως φαίνεται. Τουλάχιστον στην Ιταλία, στη Ρώμη. Εκεί όπου ένας 35χρονος Χιλιανός προσπάθησε να κλέψει το αυτοκίνητο του Ελ Σαράουι. Και αφού δεν τα κατάφερε, πέρασε στην αντεπίθεση και έκανε μήνυση κατά του παίκτη της Ρόμα. Γιατί; Επειδή τον άφησε… εκτός δράσης για 60 μέρες, με την κλωτσιά που του έδωσε για να τον σταματήσει.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Μια μέρα του Φεβρουαρίου ο Ελ Σαράουι ήταν στο σπίτι του Αλέσιο Τσέρτσι στη Ρώμη και έπαιζαν playstation. Την ίδια ώρα, ένας 35χρονος Χιλιανός ονόματι Χοσέ Κάρλος Σαγκάρδια Αλιάγα, ήταν έξω από το σπίτι. Και ήταν εκεί προσπαθώντας να κλέψει την κόκκινη Lamborghini του παίκτη της Ρόμα. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, σπάει το ένα τζάμι.

Αμέσως ακούγεται συναγερμός, ο Ελ Σαραουί βγαίνει έξω, τον παίρνει στο κυνήγι και του ρίχνει μια κλωτσιά για να τον ακινητοποιήσει. Οπως και έγινε. Αμέσως μετά, φυσικά, ειδοποιεί την αστυνομία, η οποία έρχεται για τη σύλληψη του Χιλιανού. Ο οποίος, παρεμπιπτόντως, τον Μάιο καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και τεσσάρων μηνών για απόπειρα κλοπής. Και εκεί που φαινόταν ότι το θέμα έληξε, ο Χοσέ Κάρλος Σαγκάρδια Αλιάγα επανέρχεται.

Θα έμενε 60 μέρες εκτός, αν δούλευε…

Και επανέρχεται… εντυπωσιακά, αφού κινείται νομικά εναντίον του Ελ Σαράουι, κατηγορώντας τον ότι με την κλωτσιά που του έριξε, έτσι όπως έπεσε, έπαθε ζημιά που θα τον άφηνε εκτός δουλειάς, αν δούλευε, για 60 μέρες. Παράλληλα, υποστηρίζει πως όταν έπεσε στο έδαφος έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε είχε γύρω του ένα γκρουπ ανθρώπων που τον χτυπούσε. Ανάμεσα σε αυτούς, υποστηρίζει πως ήταν και ο άσος της Ρόμα.

Ο δικηγόρος του οποίου, σχολίασε το γεγονός, λέγοντας πως «αυτός που τον κατηγορεί, είναι αυτός που πήγε να του κλέψει το αυτοκίνητο. Ο Στέφαν θα καταθέσει όλα όσα έγιναν και το θέμα θα κλείσει όπως πρέπει».

Πηγή

Διαβάστε επίσης

Back to top button