Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Αναμονή για Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς

Στην ΑΕΚ περιμένουν τα νεότερα για την κατάσταση των Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς εν όψει της έναρξης των playoffs.

Στην ΑΕΚ περιμένουν τα νεότερα για την κατάσταση των Άμραμπατ και Γκατσίνοβιτς εν όψει της έναρξης των playoffs.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία για την έναρξη των playoffs, που θα τους βρει την Κυριακή στην έδρα της Λαμίας σε ένα must win παιχνίδι.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι αναγκαίο να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των ανταγωνιστών τους, αφού θα ακολουθήσουν τρία σερί ντέρμπι, με Ολυμπιακό (εντός), Παναθηναϊκό (εκτός) και ΠΑΟΚ (εντός), στα οποία θα κριθούν πολλά.

Ο Ματίας Αλμέιδα αναμένει να διαπιστωθεί η κατάσταση των Νόρντιν Άμραμπατ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Μαροκινός, που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Άρη και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί η κατάστασή του. Παρότι η κράση του είναι γερή, ο 36χρονος θα είναι απώλεια να λείψει ακόμη και από την πρεμιέρα.

Όσο για τον Σέρβο, που έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια και έχει να παίξει από τις 18 Φεβρουαρίου, η επάνοδός του είναι σε καλό δρόμο, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για να παίξει στη Λαμία και λογικά θα επιστρέψει απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δεδομένη είναι σίγουρα η απουσία του Στίβεν Τσούμπερ, ο οποίος συμπλήρωσε τρεις κάρτες στο παιχνίδι με τον Άρη και θα απουσιάσει από την πρεμιέρα, με τον Πέτρο Μάνταλο επικρατέστερο για να πάρει τη θέση του.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button