Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δυάδα σε Β’ Ιταλίας και Β’ Νορβηγίας

Οι στοιχηματικές επιλογές του Δημήτρη Δαμουλάκη από το in2Sports στο LamiaSports!

Καλημέρα στους φίλους αναγνώστες. Στη σημερινή στήλη πρόκειται να ασχοληθούμε με τα προημιτελικά των play-off στη Serie B και με τη δεύτερη κατηγορία Νορβηγίας (Obos Ligaen).

Όσον αφορά τη Serie B, βρισκόμαστε στη διαδικασία των play-off, τα οποία δίνουν το 3ο εισιτήριο για την άνοδο στη Serie A. Δηλαδή περιμένουμε την ομάδα η οποία θα ακολουθήσει τις Μπενεβέντο και Κροτόνε, που κέρδισαν την άμεση άνοδο.

Τα ζευγάρια των play-off, είναι Κιέβο-Έμπολι και Τσιταντέλα-Φροζινόνε, ενώ Σπέτσια και Πορτενόνε θα περιμένουν τους νικητές των δύο ζευγαριών, για να τους αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά της διαδικασίας.

Τώρα για την Obos Ligaen, βρισκόμαστε στην 7η αγωνιστική και μέχρι στιγμής πρώτη είναι η Τρόμσο με 21 βαθμούς (7/7 νίκες) ενώ δεύτερη η Ρανχάιμ με 15 βαθμούς. Στις τέσσερις θέσεις των play-off βρίσκονται Σάντνες Ουλφ (14 βαθ.), KFUM Όσλο (12 βαθ.), Γιερβ (10 βαθ.), Στιόρνταλς Μπλινκ (10 βαθ.). Στη θέση των μπαράζ βρίσκεται η Στρόμμεν με 4 βαθμούς, ενώ σε αυτές του υποβιβασμού, Κόνγκσβινγκερ και Χαμ-Καμ με 4 και 2 βαθμούς αντίστοιχα.

Πάμε και στη σημερινή στήλη και τα στοιχηματικά, όπου τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν είναι τα Κιέβο-Έμπολι και Λίλεστρομ-Σόγκνταλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button