Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε Καστάνιος ο ΟΦΗ!

Την απόκτηση του Λουκ Καστάνιος ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. #slgr #ΟΦΗ #μεταγραφή

Την απόκτηση του Λουκ Καστάνιος ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ. #slgr #ΟΦΗ #μεταγραφή

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Luc Castaignos, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας διάρκειας 2,5 ετών.

Ο 28χρονος (27/09/1992) επιθετικός, γεννημένος στην πόλη Schiedam της Ολλανδίας, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Spartaan ’20 Youth. Το καλοκαίρι του 2007 εντάχθηκε στην ακαδημία της Feyenoord, ενώ δυο χρόνια αργότερα προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία μέτρησε 42 συμμετοχές, 15 γκολ και δύο ασίστ σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Τον Ιούλιο του 2011 αποκτήθηκε από την Inter, στην οποία παρέμεινε για έναν χρόνο, σημειώνοντας οκτώ συμμετοχές και ένα γκολ.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν Twente, τα χρώματα της οποίας φόρεσε σε 114 αγώνες, έχοντας 42 γκολ και 11 ασίστ στο δυναμικό του.

Το καλοκαίρι του 2015 αποκτήθηκε από την Eintracht. Στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα της Φρανκφούρτης, είχε 22 συμμετοχές και πέτυχε πέντε γκολ.

Τον Αύγουστο του 2016 μετακόμισε στην Λισαβώνα της Πορτογαλίας, όπου εντάχθηκε στο δυναμικό της Sporting, ομάδα με την οποία είχε 17 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2017 αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Vitesse, με την φανέλα της οποίας είχε 36 εμφανίσεις και τρία γκολ.

Το 2019 μετακόμισε στην Νότια Κορέα για την Gyeongnam. Στο διάστημα παραμονής του στην ομάδα, μέτρησε 34 συμμετοχές και έξι γκολ.

Έχει χριστεί διεθνής με τις ομάδες U17, U19 και U21, με τις οποίες μετρά συνολικά 51 συμμετοχές.

Luc, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button