ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θεοδωρόπουλος: “Υπάρχει ηρεμία στην ομάδα / Θα έρθουν οι νίκες”

Στο Ράδιο Λαμία και την εκπομπή "Τρίο Μπελκάντο" φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Στο Ράδιο Λαμία και την εκπομπή “Τρίο Μπελκάντο” φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Κώστας Θεοδωρόπουλος.

O 30χρονος πορτιέρο μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας, την αλλαγή του κλίματος με την έλευση του Μιχάλη Γρηγορίου και εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, τα 5 δοκάρια και τα συναισθήματα ενός τερματοφύλακα όταν βλέπει την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του, σχολίασε την βαθμολογική θέση της ομάδας μας ενώ μίλησε μεταξύ άλλων και για την Λάρισα και τον Αλέξη Κούγια.

” Στη δική μας ομάδα υπάρχει μια ηρεμία, ο πρόεδρος βγάζει μια ηρεμία στην ομάδα σε αντίθεση με την Λάρισα στην οποία υπάρχει πολύ γκρίνια. Η κατάσταση είναι περίεργη και η Λάρισα όλα τα χρόνια όταν υπήρχαν προβλήματα είχε πολύ μεγάλη πίεση. Αυτό δεν της κάνει καλό και θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα από εμάς. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ κοιτά το συμφέρον της ομάδας του όπως αυτό το βλέπει. Κακά τα ψέματα αυτοί οι άνθρωποι βάζουν λεφτά στο ποδόσφαιρο και είναι λογικό να βγάζουν δηλώσεις και να προασπίζουν τις ομάδες τους. Εμάς τους ποδοσφαιριστές μας αφήνει ανεπηρέαστους.”

Επίσης σχολίασε την δύσκολη κατάσταση που πέρασε η ομάδα με τον κορωνοϊό δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

“Η ομάδα πέρασε ένα σοκ με τον κορωνοϊο. Πολλά παιδιά είχαμε πρόβλημα και ακόμα έχουμε. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις. Το βλέπω και προσωπικά στον εαυτό μου. Και σίγουρα για κάποια παιδιά που η φύση της θέσης τους είναι διαφορετική είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ήταν και τα συνεχόμενα παιχνίδια οπότε είναι λογικό η ομάδα να βγάλει κούραση. Έχουμε παίξει και σε γήπεδα βαριά οπότε είναι λογικό..”

Τέλος δεν παρέλειψε να στείλει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους ποδοσφαιριστές χαμηλότερων κατηγοριών οι οποίοι ζουν την δική τους αγωνία βλέποντας την πολιτεία να αδιαφορεί σχετικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων και έκλεισε με ένα σχόλιο για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Απόλλων Σμύρνης το οποίο η Λαμία θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία.

“Θεωρώ αδιανόητο αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Είμαστε η μοναδική χώρα στην οποία γίνεται αυτό. Είναι τόσες οικογένειες. Ποδοσφαιριστές, φροντιστές, πολλές οικογένειες. Κανένας δεν έδειξε ενδιαφέρον για αυτούς και τίθεται ξεκάθαρα βιοποριστικό πρόβλημα για αυτούς. Περιμένουν πότε κάποιος Υπουργός ή κάποιος αρμόδιος θα βγάλει μια ανακοίνωση, να ενημερώσει τα παιδιά. Είναι τραγικό και θα έπρεπε και εμείς να αντιδράσουμε και να βοηθήσουμε περισσότερο”

Δείτε τη συνέντευξη του Κώστα Θεοδωρόπουλου:


 



Διαβάστε επίσης

Back to top button