ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το πρώτο τέταρτο του Πίτι…

Μετά από εκείνο το 90΄στη Ριζούπολη στη νίκη του ΠΑΣ Λαμία επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πίτι φόρεσε ξανά τα «κυανόλευκα» και έπαιξε το πρώτο του τέταρτο. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Μετά από εκείνο το 90΄στη Ριζούπολη στη νίκη του ΠΑΣ Λαμία επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Πίτι φόρεσε ξανά τα «κυανόλευκα» και έπαιξε το πρώτο του τέταρτο.

Όχι μόνο δεν χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής, όχι μόνο δεν ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση αλλά ο Φρανζίσκο Μεδίνα Λούνα Πίτι, ήρθε και έπαιξε σαν να μην έφυγε ποτέ.

Ο Ισπανός λίγες ημέρες πριν ανακοινώθηκε από τη Λαμία και στα 39 του δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπει και αγωνιστεί στον βούρκο του Αγρινίου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μπήκε φορώντας στο «9» στην πλάτη του και πήρε τη θέση του συμπατριώτη του Ταϊρόν και στο παιχνίδι αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που κρατάμε σήμερα από την εμφάνιση του Πίτι, σαφώς δεν είναι κάτι παραπάνω απ΄το ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί για όσο του ζητηθεί, όπως επίσης και το τρικ του Γρηγορίου με τον Καραμάνο και τον Ισπανό. Όταν η Λαμία έκανε άμυνα, ο Έλληνας σέντερ φορ γυρνούσε για να μαρκάρει και ο Πίτι ήταν αυτός που έπαιρνε ρόλο σέντερ φορ. Δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται και στη θέση αυτή στα επόμενα ματς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button