Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πολλά τα προβλήματα στον Άρη!

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Άρη, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με την ΑΕΛ, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στη Λαμία να κάνουν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά την σημαντική νίκη απέναντι στη Λαμία, σήμερα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, την οποία αντιμετωπίζουν για την 17η αγωνιστική της Super League.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχαν ο Μπρούνο Γκάμα, που ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής αναμέτρηση, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού, καθώς και ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος υπέστη υποτροπή στο πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη γάμπα, όπως και ο Μανώλης Σιώπης που θα μείνει και την επόμενη αγωνιστική εκτός εξαιτίας του τραυματισμού του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. στο «AEL FC Arena» (20/01, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας (απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»)».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button