Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μαζεύει τα… κομμάτια της

Εβδομάδα Κυπέλλου είναι αυτή για την Ιταλία, με 8 ομάδες να μπαίνουν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια. #SerieA #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet

Μάθε τα πάντα για τους live Streaming Aγώνες

Εβδομάδα Κυπέλλου είναι αυτή για την Ιταλία, με 8 ομάδες να μπαίνουν στο γήπεδο για να διεκδικήσουν 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια. Στα 2 από τα 4 παιχνίδια υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί, όμως τα άλλα 2 είναι πολύ μεγάλα ντέρμπι, που ίσως προσφέρουν συγκινήσεις.

Το ένα από τα δυο γίνεται σήμερα και δεν είναι άλλο από το σπουδαίο Derby della Madonnina του Μιλάνο, ανάμεσα σε Ίντερ και Μίλαν. Δυο ομάδες με υψηλούς στόχους φέτος, μέσα στους οποίους είναι και το Κύπελλο.

Ίντερ: Παρότι έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο στο Ούντινε, η Ίντερ δεν πίεσε όσο θα έπρεπε στην επανάληψη και το γκολ δεν ήρθε. Έτσι, άφησε δυο κρίσιμους πόντους στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που η Μίλαν έχανε και η Γιουβέντους πλησίαζε ακόμα περισσότερο. Οι «νερατζούρι» βλέπουν το μεγάλο παιχνίδι του Κυπέλλου σαν μια ευκαιρία όχι μόνο για να προκριθούν, αλλά και να αποδείξουν ποια είναι καλύτερη από τις δυο αυτή τη στιγμή. Ο Κόντε ίσως κάνει 2-3 αλλαγές για το ροτέισον, όμως δεν αναμένεται να δούμε μια εντελώς διαφορετική σύνθεση, καθώς γνωρίζει τη σημαίνει για τον κόσμο ένα τέτοιο ματς.

Μίλαν: Η «σκιά» του εαυτού της ήταν κόντρα στην Αταλάντα. Μια εμφάνιση από αυτές που δε μας έχει συνηθίσει φέτος η Μίλαν, δεν έβρισκε τον τρόπο να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει, σε μια άκρως οργανωμένη, φυσικά, άμυνα. Στην κόντρα «πλήρωσε» τα κενά στην άμυνα, τα οποία ο Πιόλι θα επιχειρήσει να καλύψει με την επιστροφή του αρχηγού Ρομανιόλι κόντρα στην Ίντερ. Οι «ροσονέρι» έχουν νικήσει φέτος τη μεγάλη τους αντίπαλο στο πρωτάθλημα και με την ίδια τακτική θα παίξουν και σήμερα. Σημαντικές οι επιστροφές και των Ρέμπιτς-Σαλεμάκερς-Κρούνιτς στην αποστολή, ίσως βοηθήσουν για ένα διάστημα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όπως και να το κάνει κάποιος όταν μια ομάδα με ψυχολογία στα ύψη δέχεται τρία γκολ μέσα στην έδρα της, ξαφνικά χάνει τη… γη κάτω από τα πόδια της. Η Ίντερ είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση, έχει παίκτες που μπορούν να προσφέρουν από τον πάγκο και είναι το φαβορί για τη νίκη-πρόκριση. Πάμε στον άσο του 2.10 από τον Stoiximan.

Δωρεάν προσφορες* pamestoixima  με τον Άρχοντα στο Αrxondasbet.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button