ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Εξαιρετική επιλογή για τον Τζέιμς ο ΠΑΣ Λαμία”

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Σβεντ Γκράβερσεν , μίλησε σε μέσο της χώρας του για τον δανεισμό του Τζέιμς Μάρνιεκαρ στον ΠΑΣ Λαμία. 

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Σβεντ Γκράβερσεν , μίλησε σε μέσο της χώρας του για τον δανεισμό του Τζέιμς Μάρνιεκαρ στον ΠΑΣ Λαμία.

Η τελευταία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΣ Λαμία ακούει στο όνομα Τζέιμς Μάρνιεκαρ. Πρόκειται για έναν 27χρονο κεντρικό αμυντικό από τον Καναδά, ο οποίος ανήκει στην δανέζικη Μίντιλαντ.

Ο Τζέιμς φέτος είχε μόλις 6 συμμετοχές με τους Δανούς και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός σε μια ομάδα όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι, όπως σημειώνει ο τεχνικός διευθυντής της Μίντιλαντ, Σβεντ Γκράβερσεν δόθηκε το “οκ” να μετακομίσει στην Ελλάδα και τη Λαμία, όπου θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

“Ο Τζέιμς αξίζει να παίξει περισσότερο. Ήταν πιστός στην ομάδα καθ ‘όλη τη διάρκεια του στην FCM και τα πήγε καλά όταν πήρε την ευκαιρία, αλλά είναι σαφές ότι ο ανταγωνισμός στο κέντρο της άμυνας είναι τεράστιος”, υπογράμμισε ο Γκράβερσεν και συνεχίζει:

“Η Λαμία είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Τζέιμς καθώς εκεί μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο γι ‘αυτούς για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο συνεχής χρόνος παιχνιδιού είναι σημαντικός για αυτόν τώρα, επομένως αυτή η συμφωνία ήταν μια καλή λύση για όλους”.

Μετάφραση: Lamiasports

Διαβάστε επίσης

Back to top button