ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Θέλει Χατζηστραβό η Παναχαϊκή!

Την περίπτωση του Ζήση Χατζηστραβού κοιτάζει η Παναχαϊκή με τους Αχαιούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να σπάσουν τον δανεισμό του στην ομάδα μας και να τον κάνουν δικό τους.

Την περίπτωση του Ζήση Χατζηστραβού κοιτάζει η Παναχαϊκή με τους Αχαιούς σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έχουν έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να σπάσουν τον δανεισμό του στην ομάδα μας και να τον κάνουν δικό τους.

Στο δημοσίευμα της “Γνώμης” πάντως γίνεται λόγος για….παραγκώνιση του ποδοσφαιριστή κάτι που δεν έχει μεγάλη δόση αλήθειας αφού ο Χατζηστραβός ταλαιπωρείται εδώ και καιρό από πρόβλημα τραυματισμό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

Μπορεί η Παναχαϊκή να κέρδισε τον ΟΦ Ιεράπετρας όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα δεν θέλει ενίσχυση, ίσα-ίσα που έδειξε σε ένα ακόμα ματς συγκεκριμένους τομείς που έχει αδυναμίες και θέλει δουλειά.

Εκτός από την δουλειά η ομάδα όμως χρειάζεται ενίσχυση για τον στόχο του πρωταθλητισμού με τα συνεχή ματς, και στο πλαίσιο αυτό, τα τελευταία 24ωρα η διοίκηση είναι σε επαφές με υποψήφιους στόχους προκειμένου να κλείσει παίκτες και να δώσει βάθος αλλά και ποιότητα στο ρόστερ.

Οι πληροφορίες της «Γ», λένε πως το «10άρι» που κυνηγά τα τελευταία 24ωρα η πατρινή ομάδα, είναι ο 21χρονος μέσος Ζήσης Χατζηστραβός ο οποίος πέρσι έκανε εκπληκτική σεζόν με την ΑΕ Καραϊσκάκης έχοντας 20 συμμετοχές με 8 γκολ και 3 ασίστ.
Η εκπληκτική σεζόν έφερε προτάσεις από αρκετές ομάδες με τον Χατζηστραβό να υπογράφει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ. Τελικά δόθηκε δανεικός στη Λαμία για να πάρει συμμετοχές με την οποία φέτος έχει γράψει μέχρι στιγμής 4 στη Σούπερ Λιγκ 1, δύο ως βασικός και δύο ως αλλαγή.

Βεβαία στα τελευταία παιχνίδια ο 21χρονος επιτελικός μέσος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής -η τελευταία συμμετοχή ήταν τον Οκτώβριο- και αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Παναχαϊκή η οποία έχει έρθει σε επαφή τόσο με την Λαμία όσο και με τον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.
Ο Ν. Παπαδόπουλος έχει δώσει το ΟΚ για τον Χατζηστραβό και η διοίκηση προσπαθεί να τον κλείσει, όμως η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Η κοκκινόμαυρη ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο αφού είναι πολύ καλός παίκτης που ξέρει την κατηγορία και είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στο σκοράρισμα.

Πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button