ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αντεπίθεση τώρα… μέσα στο «Αθανάσιος Διάκος»! (matchday)

Έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς στις 17:15 θα υποδεχθεί τον Απόλλων Σμύρνης και με νίκη οι «κυανόλευκοι» παίρνουν τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική ανάσα. Αποστολή, απουσίες και πιθανές ενδεκάδες. #forza_Λαμιάρα #lamiacity #lamiafc #LAMAPO #matchday #LamiaSports

Έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς δίνει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς στις 17:15 θα υποδεχθεί τον Απόλλων Σμύρνης και με νίκη οι «κυανόλευκοι» παίρνουν τόσο βαθμολογική όσο και ψυχολογική ανάσα. Αποστολή, απουσίες και πιθανές ενδεκάδες. #forza_Λαμιάρα #lamiacity #lamiafc #LAMAPO #matchday #LamiaSports

Σήμερα στις 17:15 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί στο Αθανάσιος Διάκος τον Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. Ένα παιχνίδι που η Λαμία το θέλει για χίλιους λόγους και έχει τον τρόπο να το κερδίσει.

Με μία νίκη σήμερα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ξεπερνά στη βαθμολογία την απογοητευτική ΑΕΛ του Τζιανλούκα Φέστα, η οποία ηττήθηκε χθες και από τον Άρη και πλέον ο ΠΑΣ θα είναι αυτός που θα ξεκινά τη δική του αντεπίθεση.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Δυστυχώς, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει όλα του τα «όπλα» στον σημερινό κρίσιμο αγώνα. Ο Ανταμά Μπα, ο οποίος έπαιξε βασικός στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, τραυματίστηκε και αποχώρησε από το γήπεδο πριν το ημίχρονο. Ο Μαυριτανός, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν βρίσκεται στην αποστολή της Λαμίας.

Επίσης εκτός είναι και οι Βύντρα, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Τσούκαλο, Μπουλούλη, Χατζηστραβό και Τζέιμς, για διάφορους λόγους ο καθένας.

Όμως, κανονικά στην αποστολή και στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού επέστρεψε ο Σέρβος εξτρέμ, Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος στον αγώνα της 18ης αγωνιστικής ήταν τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που πήρε στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Να υπογραμμίσουμε, πως το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Τζέιμς Μάρνιεκαρ, δεν κατάφερε να μπει στην αποστολή, καθώς έχει στη Λαμία μόλις μία ημέρα. Αναμένεται παρόλο αυτά αρκετά σύντομα να γίνει το ντεμπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία:

Τερματοφύλακες: 1. Epassy Devis – 31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος – 4. Adejo Daniel – 5. Τζανετόπουλος Άνταμ – 12. Martinez Angel – 23. Σκόνδρας Ιωάννης – 37. Βλάχος Βαλεντίνος – 3. Σαραμαντάς Γεώργιος

Μέσοι: 6. Τζανδάρης Θεοφάνης – 8. Guga – 10. Tyronne  – 16. Bejarano Danny – 25. Βασιλακάκης Θεόδωρος – 26. Bjarnason Elmar

Επιθετικοί: 9. Piti – 11. Καραμάνος Αναστάσιος – 18. Romanic Lazar – 19. Arabuli Bachana – 70. Deletic Milos

Στο μυαλό του Μιχάλη Γρηγορίου…

Θέλοντας τώρα να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για τον σημερινό αγώνα, θα στηριχθούμε στα προηγούμενα παιχνίδια, όπου η ομάδα απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα.

Έτσι, θα επιλέξουμε το 4-2-3-1, το οποίο και δουλεύει ο 47χρονος προπονητής από την ημέρα που ήρθε και θα έχουμε τους εξής:

Ο Ντεβίς Επασί θα καθίσει ξανά κάτω από τα δοκάρια του τέρματος, έχοντας καταφέρει να επιστρέψει στις σταθερές του εμφανίσεις.

Στην άμυνα, δεν αναμένεται να έχουμε κάποια αλλαγή, άρα πάμε με τον Σκόνδρα δεξιά, τον Μαρτίνεθ αριστερά και τους Αντέτζο και Τζανετόπουλο στο κέντρο. Πολύ διαφορετική εικόνα για τους δύο στο κέντρο της άμυνας της Λαμίας, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Σταθεροί, συγκεντρωμένοι και έχουν ελλατώσει σημαντικά τις γκάφες.

Στο κέντρο τώρα, το δίδυμο Μπεχαράνο – Τζανδάρης δύσκολα θα το δούμε να αλλάζει. Οι δυό τους τα έχουν βρει τέλεια, μοιράζοντας τις δουλειές και το τρέξιμο, σε ένα κομβικό σημείο για τον ΠΑΣ.

Σε δημιουργικό ρόλο τώρα, ο «αναγεννημένος» Γκουστάβο Ταϊρόν, ο οποίος από την ημέρα που επέστρεψε παίζει σαφώς καλύτερα από τις εμφανίσεις του στην πρώτη θητεία στη Λαμία.

Στα άκρα τώρα, ο Ντέλετιτς αναμένεται να επιστρέψει και θα πάρει και θέση βασικού στο ένα άκρο της επίθεσης, ενώ στο άλλο θα βρίσκεται ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο νεαρός Σέρβος, δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τον εαυτό του, όμως απέχει αρκετά με αυτό που παρουσίασε πέρυσι.

Τέλος, στη θέση του σέντερ φορ, θα δούμε όπως όλα δείχνουν τον Μπατσάνα Αραμπούλι, αν και διεκδικεί θέση δυνατά και ο Τάσος Καραμάνος.

Τα αγωνιστικά νέα του Απόλλων Σμύρνης

Ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τη Λαμία (Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021, 17:15) στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Βέρουλστ, Γιαννακόπουλο, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Βιτλή, Φατιόν, Κιτόκο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button