ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχώρησε κουτσαίνοντας ο Μαρτίνεθ! (pics)

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ΠΑΣ Λαμία - Απόλλων Σμύρνης, ο Άνχελ Μαρτίνεθ αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή από το παιχνίδι.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης, ο Άνχελ Μαρτίνεθ αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή από το παιχνίδι.

Η Λαμία πήρε σήμερα τη δεύτερή της νίκης στο πρωτάθλημα καθώς κέρδισε με 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης, όμως η νίκη αυτή ίσως αποδειχθεί «Πύρρειος νίκη».

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο εξαιρετικός για όσο αγωνίστηκε Άνχελ Μαρτίνεθ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και τη θέση του πήρε ο Βαλεντίνος Βλάχος, με την αλλαγή να γίνεται επί της ουσίας στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Ο Ισπανός αμυντικός, είχε μία σκληρή κόντρα με αντίπαλο ποδοσφαιριστή λίγα λεπτά πριν πέσει στο χορτάρι και ζητήσει τη βοήθεια των ιατρών του συλλόγου. Αυτή η κόντρα όπως φαίνεται του έφερε και τον τραυματισμό.

Ο Μαρτίνεθ, αποχώρησε από το γήπεδο με τη βοήθεια των φυσικοθεραπευτών της ομάδας Βασίλη Κεραμίδα και Ταξιάρχη Βλάχου ενώ και όταν πήγε να καθίσει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, κούτσαινε.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει κάτι καθώς μπορεί να μιλάμε για έναν απλό τραυματισμό, εύκολα αντιμετωπίσιμο και ο αριστερός μπακ να είναι έτοιμος μέσα στις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε πως επόμενη αναμέτρηση για τον ΠΑΣ είναι την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button