Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Γκαρσία: «Ο Μαρτίνς είναι δυόμισι χρόνια, εγώ δυόμισι μήνες»

Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί πλεονέκτημα του Ολυμπιακού έναντι του ΠΑΟΚ τη σταθερότητα προπονητή για δυόμισι σεζόν.

Ο Πάμπλο Γκαρσία θεωρεί πλεονέκτημα του Ολυμπιακού έναντι του ΠΑΟΚ τη σταθερότητα προπονητή για δυόμισι σεζόν.

Στα λάθη της ομάδας του αλλά και το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού να έχει τον ίδιο προπονητή για δυόμισι χρόνια απέδωσε την ήττα του ΠΑΟΚ με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Πάμπλο Γκαρσία.

«Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα αρκετά ισορροπημένο και καλό παιχνίδι. Στο δεύτερο όμως δυστυχώς κάποια ατομικά λάθη έκριναν το ματς. Σίγουρα μας κοστίζει πάρα πολύ να δεχόμαστε ένα γκολ τόσο νωρίς στο δεύτερο μέρος. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε τη δική μας ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε, αλλά πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη που κάναμε στο τέλος», τόνισε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Ερωτηθείς αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα στην ομάδα, είπε: «Όχι, δε νομίζω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Όταν ο αντίπαλος πετυχαίνει γκολ είναι λογικό να απελευθερώνεται περισσότερο και μετά μπορεί να κρατήσει περισσότερο την μπάλα και να τιμωρήσει κάποια δικά μας λάθη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, μιας και ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχρισε βασικό συνδιεκδικητή, είπε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ο αντίπαλος προπονητής είναι στην ίδια ομάδα δυόμισι χρόνια, ενώ εμείς δυόμισι μήνες. Δεν το χρησιμοποιώ ως δικαιολογία, αλλά είναι μια πραγματικότητα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι με τους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει και θα προσπαθήσουμε με δουλειά να βελτιωθούμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button