Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε το προβάδισμα η Αταλάντη / Το «πάλεψε» ο Εθνικός!

Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΑΠΟ Αταλάντης. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΕθνικόςΚομποτάδων #ΑΠΟΑταλάντης #Γ_Εθνική #Β_Φθιώτιδας #ρεπορτάζ #LamiaSports

Στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας, ο Εθνικός Κομποτάδων υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον ΑΠΟ Αταλάντης. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΕθνικόςΚομποτάδων #ΑΠΟΑταλάντης #Γ_Εθνική #Β_Φθιώτιδας #ρεπορτάζ #LamiaSports

Τη νίκη με σκορ 0-2 αλλά και το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Φθιώτιδας πήρε σήμερα το απόγευμα ο ΑΠΟ Αταλάντης.

Η ομάδα του Δ. Ασημάκη κέρδισε τον Εθνικό Κομποτάδων της Β΄Φθιώτιδας και πλέον θα χρειαστεί να κρατήσει ή να διευρίνει το προβάδισμά της στον δεύτερο αγώνα για να προκριθεί στον μεγάλο τελικό όπου εκεί θα βρει μπροστά του τον Αστέρα Σταυρού.

Τις δύο ομάδες χώριζαν δύο κατηγορίες, καθώς όπως προαναφέραμε ο Εθνικός αγωνίζεται στη Β΄Φθιώτιδας και η Αταλάντη στη Γ΄Εθνική, παρόλο αυτά ο σύλλογος από τις Κομποτάδες στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στην ποιοτικότερη ομάδα της Λοκρίδας.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένα καλό σουτ του Παπαζαχόπουλου στο 4΄το οποίο πέρασε άουτ. Η ακριβώς επόμενη φάση, ήταν για τον Εθνικό. Στο 9΄ο Αναγνώστου κέρδισε πέναλτι, το πανηγύρισαν έξαλλα όλοι στον Εθνικό, όμως ο Ταμπακολόγος που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Ανδρούτσο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Όχι για πολύ όμως… Στο 10΄ο Δουβάρας έφυγε στην κόντρα και απέναντι στον Κοράκη πλάσαρε σωστά για το 0-1.

Το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Ο Σακκάς προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Εθνικού, όμως ο αμυντικός της Αταλάντης σημάδεψε το δοκάρι για να έρθει ο Παπαζαχόπουλος να σουτάρει για να διώξει σωτήρια τη μπάλα ο Τσιρίγκας.

Ο Δουβάρας, στο 50΄και έπειτα από κόρνερ από τα δεξιά έκανε το τακουνάκι αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Λίγο αργότερα, ο Τζιβελέκης βρέθηκε σε θέση βολής και δεν άφησε την ευκαιρία να πάρει χαμένη κάνοντας το 0-2 για την ομάδα της Αταλάντης.

Δοκάρι ξανά για τον ΑΠΟ, όταν ο Δουβάρας έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Τζιβελέκη, έκανε το πλασέ από κοντική απόσταση παρόλο αυτά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 55΄ο Καραδήμος από πλεονεκτική θέση σούταρε, αλλά ο Ανδρούτσος έδιωξε σε κόρνερ τη μπάλα.

Στο 58΄ο Παπαζαχόπουλος, δοκίμασε το πόδι του, ο Δουβάρας έκανε το τακουνάκι, άλλαξε τη πορεία της μπάλας αλλά ο Κοράκης αν και αιφνιδιάστηκε κατάφερε με το πόδι του να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Πολύ καλή φάση για τον Εθνικό, όταν ο Καρκάκης πάσαρε στον Καρτέρη, αυτός έκανε το σουτ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Τελευταία καλή φάση στον αγώνα, η Αταλάντη έφυγε στην κόντρα, ο Σαλιάι έβγαλε καταπληκτική πάσα στον Μπαρτζουλιάνο, αυτός απέφυγε τον Τόλια, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός Κομποτάδων (Η. Παναγιώτου): Κοράκης, Βούρτσας, Τασσιός, Τόλιας, Σκοτίδας, Παναγιωτόπουλος, Καρυώτης, Τσιρίγκας, Αναγνώστου, Ταμπακολόγος, Καραδήμος

ΑΠΟ Αταλάντης (Δ. Ασημάκης): Ανδρούτσος, Τσανούλας, Σακκάς, Σαλιάι, Πάππος, Τσάτσος, Τζιβελέκης, Παπαζαχόπουλος, Δουβάρας, Ντάμπος, Πατσαρούχας

Διαβάστε επίσης

Back to top button