ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μείωσε τα λάθη του και «εξολόθρευσε» τον Απόλλωνα!

Ο φετινός Απόλλων Σμύρνης του Γιώργου Παράσχου, είναι μία από τις ομάδες που εκτός έδρας παρουσιάζονται καλύτερες σε σχέση με τα εντός έδρας της παιχνίδια. Κάτι τέτοιο δεν το είδαμε στο «Αθανάσιος Διάκος» και υπάρχει εξήγηση. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Ο φετινός Απόλλων Σμύρνης του Γιώργου Παράσχου, είναι μία από τις ομάδες που εκτός έδρας παρουσιάζονται καλύτερες σε σχέση με τα εντός έδρας της παιχνίδια.

Κάτι τέτοιο δεν το είδαμε στο «Αθανάσιος Διάκος» και υπάρχει εξήγηση.

Η εξήγηση ακούει στο όνομα, ΠΑΣ Λαμία… Ο καλά διαβασμένος Μιχάλης Γρηγορίου, μπόρεσε με την τακτική του αλλά και την ικανότητα των ποδοσφαιριστών του να περιορίσουν τα «ατού» του Απόλλωνα και επί της ουσίας να τον «εξολοθρεύσουν».

Το γρήγορο γκολ ήταν αυτό που «κυνηγούσε» ο ΠΑΣ από το πρώτο λεπτό καθώς γνώριζε πως δύσκολα θα έχανε το προβάδισμα αν έπαιρνε κεφάλι στο σκορ. Η ομάδα του Παράσχου, συνήθως όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ… δεν γυρνάει το εις βάρος της αποτέλεσμα και εκεί πόνταρε και η «κυανόλευκη» ομάδα.

Διαχειρίστηκε σωστά το 1-0, δεν σταμάτησε να πιέζει και για ένα δεύτερο γκολ και πολύ σημαντική ήταν η προσπάθεια μείωσης των λαθών. Η Λαμία έκανε χθες μόλις 32 λάθη κάτι που έχουμε αρκετά ματς να δούμε.

Άμυνα με κέντρο είχαν άριστη συνεργασία και πολλές ήταν οι φορές που είδαμε τη μία πλευρά να βοηθάει την άλλη, όταν υπήρχε πρόβλημα. Στη μεσοεπιθετική γραμμή, είδαμε ορισμένα λάθη, σε καμία περίπτωση όμως η εικόνα που είχε ο ΠΑΣ στα προηγούμενα ματς.

Ωραίες συνεργασίες, κάθετες πάσες, γρήγορο ποδόσφαιρο και σωστές μεταβιβάσεις από τον ΠΑΣ Λαμία που όχι μόνο παίζει καλό ποδόσφαιρο πλέον, αλλά κερδίζει κιόλας!

Διαβάστε επίσης

Back to top button