ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι 7 πρώτοι σε market value ποδοσφαιριστές που ήρθαν στον ΠΑΣ Λαμία! (πίνακας)

Από τον Μάρκο Βελλίδη και τον Γιώργο Ντάσιο στον Φακούντο Μπερτόλιο και τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Δείτε τους 7 ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία που ήρθαν στον ΠΑΣ Λαμία.

Από τον Μάρκο Βελλίδη και τον Γιώργο Ντάσιο στον Φακούντο Μπερτόλιο και τον Ανδρέα Βασιλόγιαννη. Δείτε τους 7 ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία που ήρθαν στον ΠΑΣ Λαμία.

Από το 2017 αγωνίζεται στην SuperLeague ο ΠΑΣ Λαμία και έως τώρα δεν έχουμε δει να γίνεται αγορά ποδοσφαιριστή. Υπήρξαν όμως αποκτήσεις παικτών με αρκετά μεγάλη ποδοσφαιρική αξία. Παίκτες με μεγάλο market value, άλλοι «έπιασαν» και άλλοι πέρασαν και δεν ακούμπησαν για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ποιοι είναι όμως οι 7 πρώτοι σε market value που φόρεσαν τη φανέλα της Λαμίας;

Με τη βοήθεια λοιπόν του transfermarkt.com θα θυμηθούμε τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στη Φθιώτιδα και είχαν τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την «κυανόλευκη» φανέλα και στην SuperLeague αλλά και στη Β΄Εθνική.

Αρχίζουν από τον 7ο και θα φτάσουμε στον πρώτο…

Ο έβδομος της λίστας είναι ο Μάρκο Βελλίδης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήρθε ως ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα με ποδοσφαιρική αξία 400χιλ€. Έπαιξε σε 7 αγώνες και αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Πλέον αγωνίζεται στη Βέροια.

Ο έκτος είναι ο Γιώργος Ντάσιος. Ο δεξιός μπακ από τα Γιάννινα ήρθε ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου με ποδοσφαιρική αξία 400χιλ€. Αγωνίστηκε σε 12 αγώνες με τη Λαμία και αποχώρησε για να φορέσει τη φανέλα του Απόλλων Σμύρνης.

Συνεχίζουμε και πάμε στον πέμπτο της λίστας, ο οποίος είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος. Πήγε στο Καρπενήσι στην προετοιμασία της Λαμίας για να δοκιμαστεί, έπεισε τους πάντες και πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΣ. Όταν ήρθε ως ελεύθερος από τον Ατρόμητο είχε ποδοσφαιρική αξία 400χιλ€. Έπαιξε σε 26 αγώνες και πλέον φορά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Ο τέταρτος κατά σειρά είναι ο Θανάσης Παντελιάδης. Ο έμπειρος αριστερός μπακ, ήρθε στη Λαμία ως ελεύθερος από την Ομόνοια για να φορέσει 34 φορές τη φανέλα της ενώ σκόραρε και 1 γκολ. Όταν ήρθε στην ομάδα της Φθιώτιδας, είχε ποδοσφαιρική αξία 400χιλ€. Πλέον παίζει στην SuperLeague 2 με την ομάδα της Ξάνθης.

Προχωράμε και φτάνουμε στον τρίτο της παρέας. Προκείται για τον τρίτο τερματοφύλακα της λίστας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σρνταν Μπλάζιτς. Ο Μαυροβούνιος γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τη Νέα Σαλαμίνα και ήρθε στη Λαμία έχοντας market value 400χιλ€. Έπαιξε σε 24 παιχνίδια και αποχώρησε για να αγωνιστεί στα Χανιά. Πλέον έχει αποσυρθεί.

Ο δεύτερος της λίστας είναι ο Φακούντο Μπερτόλιο. Ο Αργεντινός «μάγος» όταν φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας ως ελεύθερος από την Ορντάμπασι, είχε ποδοσφαιρική αξία 500χιλ€. Αγωνίστηκε με τα «κυανόλευκα» σε 32 αγώνες. Σκόραρε 5 φορές, ένω είχε και άλλες 2 ασίστ. Πλέον παίζει στον Άρη και το market value του έχει φτάσει στα 800χιλ€.

Ο πρώτος της κατάταξης είναι ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι ο μοναδικός της λίστας με τις περισσότερες συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία, είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της πόλης και σίγουρα το όνομά του έχει γραφτεί στην ιστορία της ομάδας. Ο Βασιλόγιαννης, όταν ήρθε για τρίτη φορά στη Λαμία από την τουρκική Ουμρανίγιεσπορ, είχε ποδοσφαιρική αξία 500χιλ€. Στον ΠΑΣ συνολικά συμπλήρωσε 93 συμμετοχές με 17 γκολ και 21 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button