ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δεν παίζει με Παναθηναϊκό ο Μαρτίνεθ!

Μετά τις απουσίες του Γιάννη Σκόνδρα και του Ντάνι Μπεχαράνο λόγω τιμωρίας, ο ΠΑΣ Λαμία θα έχει άλλη μία. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Χωρίς τον Άνχελ Μαρτίνεθ θα ταξιδέψει το Σάββατο στην Αθήνα ο ΠΑΣ Λαμία, για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντίνος μπακ αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της χθεσινής αναμέτρησης της ομάδας μας με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για περίπου δέκα ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το κρίσιμο ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 6ης Φεβρουαρίου με την ΑΕΛ!

Υπενθυμίζουμε ότι στο παιχνίδι με το τριφύλλι θα απουσιάσουν για την Λαμία και οι Γιάννης Σκόνδρας και Ντάνι Μπεχαράνο οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την μία από τις δύο αγωνιστικές λόγω της ποινής των 7 κίτρινων καρτών, ενώ εκτός θα παραμείνει εκτός απροόπτου και ο Αντάμα Μπα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button