ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχει ανέβει η ψυχολογία… και αυτό βγαίνει προς τα έξω! (pics)

Διαβάσαμε ήδη τα ποσταρίσμα των Ρόμανιτς, Μπεχαράνο και Ντέλετιτς. Έχουμε όμως άλλες τρεις αναρτήσεις από παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, που αποδεικνύουν πως ο σύλλογος πλέον έχει ψυχολογία να «γυρίσει» την όλη κατάσταση.

Διαβάσαμε ήδη τα ποσταρίσμα των Ρόμανιτς, Μπεχαράνο και Ντέλετιτς. Έχουμε όμως άλλες δύο αναρτήσεις από παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, που αποδεικνύουν πως ο σύλλογος πλέον έχει ψυχολογία να «γυρίσει» την όλη κατάσταση.

O ΠΑΣ Λαμία κέρδισε τον Απόλλων Σμύρνης και έφτασε στους 10 βαθμούς βάζοντας από κάτω της την κατώτερη έως τώρα αγωνιστικά ΑΕΛ.

Η δουλειά όμως δεν τελείωσε εδώ. Ο ΠΑΣ έχει ακόμη αρκετές «μάχες» να δώσει τόσο εντός όσο και εκτός έδρας και καλείται να είναι ενωμένος και συγκεντρωμένος για να αποσπάσει τους περισσότερους βαθμούς που μπορεί.

Τον τελευταίο καιρό, η ομάδα έχει δείξει πως η ψυχολογία έχει αλλάξει εντελώς, βγάζοντας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου πάθος και αποφασιστικότητα. Την αλλαγή νοοτροπίας ποδοσφαιρικά το βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο, όμως το πάθος που βγάζουν γενικά οι ποδοσφαιριστές για την ομάδα το ξεχωρίζουμε και στα social media.

Είδαμε σε προηγούμενα άρθρα τις αναρτήσεις των Μπεχαράνο, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς, έχουμε όμως άλλα δύο ποστ.

Του Φάνη Τζανδάρη, του Ταϊρόν και του Ντέβις Επασί. Ο μεν ανασταλτικό χαφ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από τη νίκη της ομάδας του επί του Απόλλων τονίζοντας τη σημασία του τριπόντου, ενώ ο Γαλλοκαμερουνέζος γκολκίπερ έκανε ένα στόρι γράφοντας το εξής: «Proud of my team!»

Τέλος, ο Ισπανός «μαέστρος» της ομάδας, ανέβασε μία φωτογραφία του από τον αγώνα με τον Απόλλων και έγραψε τα εξής: «+3. Σημαντική νίκη με απίστευτη απόδοση της ομάδας και αυτή είναι η δύναμη για να συνεχίσουμε!»

Δείτε τις αναρτήσεις:

Διαβάστε επίσης

Back to top button