Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ετοιμάζει αλλαγές με Λαμία ο Μπόλονι!

Τα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για το σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία. #slgr1 #αντίπαλοι_ΠΑΣΛαμία #ΠΑΟ #προετοιμασία

Τα πλάνα του Λάζλο Μπόλονι για το σαββατιάτικο παιχνίδι απέναντι στη Λαμία. #slgr1 #αντίπαλοι_ΠΑΣΛαμία #ΠΑΟ #προετοιμασία

Το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στη «Λεωφόρο» τη Λαμία, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Super League, με τον Λάζλο Μπόλονι να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Η κούραση στο «στρατόπεδο» των ομάδων είναι δεδομένη, καθώς αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι που καλούνται να δώσουν μέσα σε μία εβδομάδα. Ετσι, λοιπόν, ο 67χρονος τεχνικός, αναμένεται να προχωρήσει σε μερικές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα, ώστε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να φρεσκάρει την ομάδα του.

Ο Χατζηθεοδωρίδης έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μακέντα και Εμμανουηλίδης.

Επιπλέον, σημαντικές είναι οι επιστροφές των Σέκενφελντ και Αλεξανδόπουλου, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν κανονικά στη διάθεση του Μπόλονι. Από την άλλη, εκτός αποστολής βρίσκεται ο Χουανκάρ, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στο νικηφόρο πέρασμα του Παναθηναϊκού από τον Βόλο (2-0).

Διαβάστε επίσης

Back to top button