ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κοντά στον Γκαζαριάν η Λαμία!»

Πολύ κοντά στην 9η μεταγραφή της στην χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται πως βρίσκεται ο ΠΑΣ Λαμία. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #Football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Πολύ κοντά στην 9η μεταγραφή της στην χειμερινή περίοδο του Ιανουαρίου φαίνεται πως βρίσκεται η Λαμία, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiara.gr έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Γκεβόρ Γκαζαριάν!

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ Λεμεσού, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, Ντούσαν Κερκέζ και τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του ο Αρμένιος άσσος.

Χθες, δημοσιεύματα από την Κύπρο ενέπλεξαν στην υπόθεση την Λαμία η οποία φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Ωστόσο δεν είναι η μόνη! Για την απόκτησή του είχε δείξει ενδιαφέρον ο Εθνικός Άχνας, κάτι το οποίο ωστόσο άφησε αδιάφορο τον Γκαζαριάν ο οποίος δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο αυτό.

Πληροφορίες του lamiara.gr από την Μεγαλόνησο αναφέρουν ότι η Λαμία, που σήμερα βρισκόταν από το πρωί, σε συνεχή επικοινωνία με την πλευρά τόσο της ΑΕ Λεμεσού όσο και του Γκεβόρ Γκαζαριάν  έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία και με τις δύο πλευρές και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή για την ομάδα μας.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Λαμία είναι διατεθειμένη να πληρώσει ολόκληρο το υπόλοιπο του συμβολαίου του 32χρονου ποδοσφαιριστή, με ένα ποσό αρκετά μεγάλο τηρουμένων των συνθηκών και των αναλογιών.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, απομένουν λεπτομέρειες ώστε η υπόθεση να κλείσει τις επόμενες ώρες, μιας και η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο το βράδυ της Κυριακής. Βέβαια αρκετές φορές έχουμε δει μεταγραφές να χαλάνε κυριολεκτικά στο παρά ένα, ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο Γκαζαριάν θα φορέσει τα κυανόλευκα.

Όσο για τον…συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δύο πλευρές, αυτός δεν είναι άλλος από τον προπονητή των κυανόλευκων, Μιχάλη Γρηγορίου ο οποίος γνωρίζει καλά τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους παρουσία στην Βέροια τη σεζόν 2014-15.

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button