ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία που πασάρει… σωστά!

Δεν ήταν απλά μία νίκη αυτή του ΠΑΣ Λαμία επί του Απόλλων Σμύρνης. Ήταν μία νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να το σημειώσουμε!

Δεν ήταν απλά μία νίκη αυτή του ΠΑΣ Λαμία επί του Απόλλων Σμύρνης. Ήταν μία νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό πρέπει να το σημειώσουμε!

Το τονίζουμε για ακόμη μία φορά. Ο ΠΑΣ Λαμία του δευτέρου γύρο της SuperLeague 1 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ομάδα που βλέπαμε από την αρχή του πρωταθλήματος έως και τον Δεκέμβριο.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχει κατάφερει να πείσει όλους τους φίλους της αλλά και τους απλά παραρητητές του πρωταθλήματος, ότι μπορεί μέσα από το ποδόσφαιρο που παίζει να σωθεί!

Η Λαμία ήθελε τη νίκη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης για να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της και όχι απλά τα κατάφερε αλλά έφτασε στο τρίποντο μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Λίγα λάθη, αρκετές τελικές ευκαιρίες, ωραίες συνεργασίες, «καλοστημένες» αντεπιθέσεις αλλά και πολλές πάσες.

Οι «κυανόλευκοι» στο ματς της Τετάρτης αντάλλαξαν 51 εύστοχες πάσες. Θα πει κανείς «καλά αντάλλαξαν 51 πάσες και το κάνετε θέμα;». Καλώς ή κακώς το αναφέρουμε διότι αν έβλεπε κανείς τα στατιστικά της ομάδας στον πρώτο γύρο και τα συγκρίνει με τα τωρινά θα βάλει τα κλάματα.

Τα «τριγωνάκια» και οι συνδυασμοί των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ στο χθεσινό παιχνίδι στο «Αθανάσιος Διάκος», ήταν αυτά που έκαναν την διαφορά και «φρέναραν επί της ουσίας τον καλό Απόλλων των προηγούμενων εκτός εδρας αγώνων.

Ο «μαέστρος» της Λαμίας ήταν ο Γκουστάβο Ταϊρόν. Ο Ισπανός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 8 εύστοχες μεταβιβάσεις, ενώ με 7 τον ακολούθησαν οι Λάζαρ Ρόμανιτς και Τάσος Καραμάνος.

Στις 6 σταμάτησε ο Φάνης Τζανδάρης ενώ 5 είχε ο Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος «κατάπιε» αρκετά χιλιόμετρα και χθες!

Διαβάστε επίσης

Back to top button