Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Έτσι χάθηκε ο Παπασταθόπουλος το 2005!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το 2005, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω... Μπάγεβιτς!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε φτάσει μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το 2005, όμως η μεταγραφή δεν προχώρησε λόγω… Μπάγεβιτς!

Ένα άγνωστο παρασκήνιο για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αποκάλυψε ο Γιώργος Λούβαρης μιλώντας στην εφημερίδα «ΦΩΣ» και τον Θέμη Σινάνογλου. Ο πρώην παράγοντας του Ολυμπιακού είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 32χρονο άσο το 2005, ωστόσο μια αλλαγή στην ομάδα, έφερε τα πάνω κάτω.

«Είχα κλείσει ραντεβού με τον πατέρα του Παπασταθόπουλου, ο οποίος ήρθε στο γραφείο μου στην ΠΑΕ. Εμείς μόλις είχαμε διακόψει τη συνεργασία μας με τον Μπάγεβιτς και θα παίρναμε τον Σόλιντ.

Θυμάμαι τι μου είχε πει ο πατέρας του επί λέξει. Μου είχε πει ευγενικά: «Ακούστε κ.Λούβαρη, εγώ ήθελα το παιδί μου να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά επειδή στον Ολυμπιακό ήταν ο Μπάγεβιτς».

Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη, του είπα ότι θα πάρουμε σοβαρό προπονητή στην ομάδα, αλλά ανησυχούσε ότι το παιδί του θα χαθεί στον Ολυμπιακό. Είχαμε και πολλούς αμυντικούς τότε. Είχαμε μάθει βέβαια από το σκάουτινγκ ότι είναι μεγάλο ταλέντο. Οφείλω να πω ότι ήταν ένας πολύ κύριος, πολύ ευγενικός άνθρωπος, αξιοπρεπέστατος. Δεν μιλήσαμε καν για λεφτά», αποκάλυψε ο Γιώργος Λούβαρης για μια μεταγραφή που καθυστέρησε 16 χρόνια…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button