Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Προκριματικά Euro 2020: Αντέχουν οι Ισλανδοί

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!Επιτέλους, ολοκληρώθηκε και το κύπελλο Αγγλίας, μεγάλο μέρος των προκριματικών της Αφρικής και πριν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων έχουμε τα προκριματικά των εθνικών ομάδων.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!Επιτέλους, ολοκληρώθηκε και το κύπελλο Αγγλίας, μεγάλο μέρος των προκριματικών της Αφρικής και πριν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων έχουμε τα προκριματικά των εθνικών ομάδων.

Πολλά παιχνίδια μέχρι την Τρίτη, κρίσιμα ματς, που θα κρίνουν τα πάντα, από προκρίσεις ομάδων μέχρι αποκλεισμούς. Για σήμερα έχουμε παιχνίδια αδιάφορα στα οποία δε θα επικεντρωθούμε. Θα έχουμε επιλογές παιχνιδιών με βάση το κίνητρο και μόνο. Καμία ομάδα δεν πρόκειται να ρισκάρει να αποκλειστεί. Θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση καθώς μένουν δύο μόνο αγωνιστικές. Συγκεκριμένες επιλογές για σήμερα και πάμε να τις δούμε αμέσως:

Τουρκία-Ισλανδία (19:00):

Ξεκινάμε με την πρώτη επιλογή που είναι το παιχνίδι των Τούρκων με τους Ισλανδούς. Οι Ισλανδοί έχουν κάνει μεγάλες προόδους τα τελευταία χρόνια, δεν είναι εκείνη η ομάδα που απλά είτε δεν συμμετείχε σε ομίλους είτε ήταν κομπάρσος και δεν μπορούσε να διεκδικήσει τίποτε παραπάνω από μια νίκη. Πλέον, η φουρνιά παικτών της είναι εξαιρετική, έχει αποκτήσει εμπειρία και παραστάσεις που την βοήθησαν ώστε να παίξει στο προηγούμενο παγκόσμιο κύπελλο. Εξαρχής βρέθηκε σε έναν δύσκολο όμιλο με Τουρκία, Γαλλία και Αλβανία να της βάζουν δύσκολα. Είναι τρίτη και φτάσαμε σήμερα εδώ να διεκδικήσει η Ισλανδία την πρόκριση. Η αποστολή της πάρα πολύ δύσκολη. Οι Τούρκοι είναι η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου καταφέρνοντας να προσπεράσει την Γαλλία από την οποία βρίσκεται σε υψηλότερη βαθμολογική θέση, έχει προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας και είναι η καλύτερη ομάδα στην έδρα της. Έχει 6 συνεχόμενες νίκες, έχει δεχτεί ένα μόνο γκολ και το ενδιαφέρον είναι ότι σκοράρει μετά το ημίωρο σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της. Αυτό συμβαίνει και όταν αντιμετωπίζει την Ισλανδία, με την οποία έχει εξαιρετική παράδοση. Μία ήττα μόνον. Περιμένουμε από το παιχνίδι σκοπιμότητα, τακτική και άγχος. Οι Ισλανδοί άλλωστε θέλουν νίκη, θέλουν γκολ αλλά πρέπει να το χειριστούν σωστά. Πάμε με βάση αυτά στην ισοπαλία του πρώτου ημιχρόνου. Χ ημίχρονο στο 2.20 (Stoiximan).

Πορτογαλία – Λιθουανία (21:45):

Ολοκληρώνουμε με το παιχνίδι της Πορτογαλίας που υποδέχεται την Λιθουανία. Περίεργο παιχνίδι από την άποψη ότι η Πορτογαλία είναι ευρωπαϊκή πρωταθλήτρια, έχει εξαιρετική γενιά ποδοσφαιριστών, ταλαντούχων και τεχνικών. Είναι παίκτες με διακρίσεις και παραστάσεις αλλά μέχρι στιγμής το παράδειγμα το δίνει η Ουκρανία!! Έχει κάνει τρομερή δουλειά ο Σεφτσένκο, είναι πρώτοι και αήττητοι, έχουν μόνο μία ισοπαλία με τους Πορτογάλους και μετά μόνον νίκες. Έγινε η πρώτη εθνική που προκρίθηκε με 19 βαθμούς, έχοντας την καλύτερη επίθεση και άμυνα. Οι Πορτογάλοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και ουδείς το περίμενε. Η Σερβία υποδέχεται το Λουξεμβούργο και με σοβαρότητα ήδη μπορεί να υπολογίζει τους τρεις βαθμούς. Επομένως, οι συνθήκες και οι αντίπαλοι αναγκάζουν την ομάδα του Σάντος να κερδίσει και μάλιστα με ευκολία για να είναι σίγουρη. Είναι ένα βαθμό πάνω από την Σερβία με 11 βαθμούς με τους Σέρβους να είναι τρίτοι με 10. Η Λιθουανία είναι η χειρότερη ομάδα του ομίλου. Έχει την χειρότερη επίθεση και άμυνα, αλλά σε αυτόν τον όμιλο κατάφερε και σκόραρε σε αρκετά ματς. Η προϊστορία ευνοεί το αμφίσκορο και λόγω άγχους δεν αποκλείεται να το ξαναδούμε. Πάμε με αυτό. Gg στο 3.50 (Stoiximan).

Οι αποδόσεις είναι από το στοιχηματικόsiteStoiximan, μια από τις καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Καλή τύχη!

Διαβάστε επίσης

Back to top button