Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης-Μουνάφο: Τί ισχύει με το μέλλον της συνεργασίας τους!

Ο Χουάν Μουνάφο έχει στα χέρια του πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει κι απ' άλλες χώρες.

Ο Χουάν Μουνάφο έχει στα χέρια του πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει κι απ’ άλλες χώρες.

Αναμφισβήτητα ο Χουάν Μουνάφο είναι από τους παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δη στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργεντινός μέσος, μετράει μέχρι στιγμής 202 ματς με την κιτρινομπλέ φανέλα, 6 γκολ και 14 ασίστ.

Η φετινή του παρουσία ήταν καταλυτική για την σούπερ πορεία της ομάδας και αυτό το ξέρουν άπαντες. Στην ομάδα εκτιμούν τη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια και ξέρουν ότι μπορούν να ποντάρουν πολλά πάνω στην ποιότητά του.

Οι δυο πλευρές έχουν ήδη κάνει κουβέντα για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Για τον Χουάν, όπως είναι απόλυτα λογικά, υπάρχει ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία και Κύπρο. Εχει γραφτεί πως τον θέλει κι ο Ρόκα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο 33χρονος έχει δώσει προβάδισμα στους Αρκάδες αλλά θα ζυγίσει τις επιλογές του, μαζί με την οικογένειά του και θα πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση μέσα στο επόμενο διάστημα.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button