ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία: Πιθανές ενδεκάδες και αλλαγές!

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα. Ποιους θα επιλέξουν οι Λάζλο Μπόλονι και Μιχάλης Γρηγορίου;

Ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα. Ποιους θα επιλέξουν οι Λάζλο Μπόλονι και Μιχάλης Γρηγορίου;

Δύσκολο ματς για τη Λαμία, δύσκολο και το έργο του Μιχάλη Γρηγορίου για την κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας της ομάδας του.

Οι απουσίες είναι παικτών που είχαν βασικό ρόλο στα τελευταί παιχνίδια, όμως επιλογές στον πάγκο υπάρχουν και εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα.

Οι απουσίες στην άμυνα και η σταθερή τριάδα

Στο τέρμα θα έχουμε ξανά τον ανεβασμένο Επασί ενώ στο κέντρο της άμυνας θα δούμε τους Αντέτζο και Τζανετόπουλο. Οι πρώτες αλλαγές θα έρθουν στα άκρα της άμυνας. Ο Σκόνδρας και ο Μαρτίνεθ λείπουν και η λογική λέει πως ο Προβυδάκης και ο Σαραμαντάς θα πάρουν τις θέσεις τους. Όμως, υπάρχει το ενδεχόμενο να δούμε τον Βαλεντίνο Βλάχο να παίρνει θέση σε ένα από τα δύο άκρα και τον Σαραμαντά να μένει στον πάγκο.

Απών ο Μπεχαράνο… και τα ερωτηματικά για τον αντικαταστάτη

Στο κέντρο τώρα, θα έχουμε άλλη μία αλλαγή. Ο Μπεχαράνο μετά από αρκετό καιρό είναι εκτός λόγω καρτών και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Μπιάρνσον. Τη θέση διεκδικεί και ο Γκούγκα, ο οποίος μοιάζει πιο πολύ με τον Βολιβιανό ανασταλτικό χαφ, σε σχέση με τον Ισλανδό που είναι πιο «ατσαλάκωτος» από τους άλλους δύο. Δίπλα σε έναν εξ αυτών θα είναι ο Φάνης Τζανδάρης, ο οποίος από την ημέρα που ήρθε δεν βγαίνει από την ενδεκάδα.

Ξεκάθαρη η επιθετική τριάδα…

Στην μεσοεπιθετική γραμμή, δεν θα έχουμε αλλαγές και αναμένεται να δούμε τον Ντέλετιτς δεξιά και τον Ρόμανιτς αριστερά. Στη θέση του δεκαριού και πίσω από το φορ θα βρίσκεται ο επίσης ανεβασμένος Γκουστάβο Ταϊρόν.

Μόνος στην κορυφή της επίθεσης ο Τάσος Καραμάνος, των δύο τερμάτων φέτος, όπου ευχόμαστε να αυξηθούν τα τέρματά του και μάλιστα άμεσα!

Από την άλλη τώρα, ο Λάζλο Μπόλονι ανακατεύει την τράπουλα και οποίο χαρτί κι αν τραβήξει κάνει καρέ των άσων αφού του βγαίνουν όλα στο γήπεδο.

Με τη Λαμία η φιλοσοφία είναι παρεμφερής… Διατηρούν το μηδέν πίσω οι «πράσινοι», παίρνουν το ματς με οποιοδήποτε γκολ που θα έρθει ως απόρροια της καλής επιθετικής λειτουργίας, της φόρμας και της καλής ψυχολογίας της ομάδας.

Ο Διούδης θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά ο Μπόλονι σκέφτεται να επαναφέρει τον Μολό και αριστερά θα περάσει ο Χατζηθεοδωρίδης αντί του τιμωρημένου Χουάνκαρ. Στο κέντρο της διάταξης θα βρεθούν Σχένκεφελντ και Πούγγουρας και όλα δείχνουν πως ο Βελεθ θα πάρει ανάσες!

Η εύρυθμη λειτουργία με Μαουρίσιο Βιγιαφάνες θα διατηρηθεί στη μεσαία γραμμή, όπου και θα έχουμε την προσθήκη του φορμαρισμένου Αλεξανδρόπουλου – ο οποίος εξέτισε την ποινή του – στην τριπλέτα.

Επίθεση που κερδίζει δεν αλλάζει… Έτσι μπορεί ο Μπόλονι να σκέφτηκε παροδικά τον Μακέντα, όλα όμως δείχνουν πως η επιθετική τριάδα θα διατηρηθεί αναλλοίωτη, με τους Καμπετσή, Ιωαννίδη και Αιτόρ να παίρνουν το χρίσμα…

Διαβάστε επίσης

Back to top button