ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βέλεθ: «Πρέπει να προσέξουμε πολύ τη Λαμία»

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Λαμία αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο 29χρονος αμυντικός, Φραν Βέλεθ.

Στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι με τη Λαμία αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο 29χρονος αμυντικός, Φραν Βέλεθ.

Ο Παναθηναϊκός απόψε (19:30), θα υποδεχθεί τη Λαμία, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστική της Super League.

Ο αμυντικός των «πρασίνων», Φραν Βέλεθ, με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική εικόνα και την ανοδική πορεία της ομάδας, ενώ στάθηκε και στο παιχνίδι με τη Λαμία, τονίζοντας πως είναι αρκετά δύσκολο λόγω των συνθηκών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραν Βέλεθ στα κανάλια Novasports:

Για τη νίκη επί του Βόλου: «Είναι μια σημαντική νίκη και μας δίνει αυτοπεποίθηση, όμως ο δρόμος είναι μακρύς και πρέπει να δώσουμε τη μάχη μας, γιατί θέλουμε να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται στο πρωτάθλημα».

Για το αμυντικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού: «Αυτό νομίζω πως έχει να κάνει με όλη την ομάδα, γιατί όλοι κάνουμε επίθεση και όλοι άμυνα. Από τον Διούδη μέχρι τον Ιωαννίδη και με την ίδια λογική, όταν πρέπει όλη η ομάδα αμύνεται. Το μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό, γιατί όταν δεν δέχεσαι γκολ, τότε έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις ένα τέρμα. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε, είναι σημαντικό για μας και ουσιαστικά μας δίνει τη δυνατότητα για να κάνουμε ότι πρέπει για να πετύχουμε γκολ».

Για τις πολύ καλές του εμφανίσεις: «Αρχικά υπήρξαν αρκετές αλλαγές, επομένως η προσαρμογή ήταν τέτοια ώστε να μπορέσω να προσαρμοστώ στις πολλές αλλαγές, αλλά πιστεύω ότι όλα πήγαν καλά. Με περιβάλλουν με καλοσύνη και ενδιαφέρον και όταν αυτό γίνεται, τότε θα κάνεις με τη σειρά σου καλά πράγματα».

Για τον αγώνα πρωταθλήματος επί της Λαμίας: «Υπάρχουν κίνδυνοι, γιατί έχουν κάνει πολλές μεταγραφές και επειδή κινδυνεύει να υποβιβαστεί, θα κάνει το παν και πρέπει να την προσέξουμε πολύ».

Για το αν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα ματς: «Υπάρχει κόπωση, αλλά αυτό γίνεται σε όλες τις ομάδες. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή, αν και δεν παίζουμε προς το παρόν στο Κύπελλο, αλλά υπάρχει κόπωση».

Διαβάστε επίσης

Back to top button