Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μετακομίζει Λιβαδειά ο Μπιανκόνι – Προφορική συμφωνία με Χανιά ο Βασιλόγιαννης!

Ανατροπή στη μεταγραφή του πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία. Προς Χανιά ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. #slgr2 #Πρώην_ΠΑΣΛαμία #μεταγραφή

Ανατροπή στη μεταγραφή του πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία. Προς Χανιά ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης. #slgr2 #Πρώην_ΠΑΣΛαμία #μεταγραφή

Ανατροπή παρουσιάζεται όπως φαίνεται στη μεταγραφή του Μιγκέλ Μπιανκόνι στα Χανιά. Με τις ευλογίες του ατζέντη του, Βασίλη Αμανατίδη ο ποδοσφαιριστής οδηγείται στον Λεβαδειακό.

Ως εκ τούτου, μια μεταγραφή που φαινόταν ως πολύ πιθανή με δεδομένο βέβαια ότι η σχέση με τον ατζέντη του αποτελούσε εκ των προτέρων “ζήτημα”, χαλά όπως φαίνεται για τα Χανιά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με τις ευλογίες ενός ανθρώπου που πέρασε μεταξύ άλλων και από την ομάδα των Χανίων καταλήγει στην ανταγωνιστική ομάδα του Λεβαδειακού. Μένει να πιστοποιηθεί αυτή η εξέλιξη, αν και μπορεί να θεωρείται σε κάθε περίπτωση βέβαιη.

Από την άλλη πλευρά ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής της Λαμίας, ο οποίος βρισκόταν στο στόχαστρο της Παναχαϊκής, ο Αντρέας Βασιλόγιαννης, φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τα Χανιά για να τονώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήσει με τα Χανιά και αναμένεται άμεσα στην πόλη προκειμένου να τα βοηθήσει στη συνέχεια της σεζόν. Εάν επιβεβαιωθεί αυτή η εξέλιξη, ο Βασιλόγιαννης θα γίνει ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ζιούλη που συνεχίζει στα Χανιά από τη Λαμία ενώ θα επιστρέψει στα Χανιά μετά τη σεζόν 2013-14 όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα του ΑΟΧ, έχοντας τότε 37 συμμετοχές και 1 γκολ και αν μη τι άλλο ήταν από τους καλύτερους παίκτες εκείνης της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button