Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απίστευτο σκορ στην αναμέτρηση Ολ. Βόλου-Παγασητικός!

Πραγματικός «σαρωτικός» ο Ολυμπιακός…

Iδιαίτερα ορεξάτοι εμφανίστηκαν οι παίκτες του Oλυμπιακού Βόλου στο πρώτο τους φιλικό παιχνίδι, συντρίβοντας το Σάββατο (12/8) με 10-0 τον Παγασητικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το τελικό αποτέλεσμα μαρτυρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, με το σκορ να ανοίγει στο 9′ από αυτογκόλ του Καράνταγλη, ενώ το 2-0 έγινε στο 14′ με πλασέ του Ευθυμιάδη.

Ο Σεχολάρι εν συνεχεία έγραψε το 3-0, ο Βαρούχας στο 38′ πέτυχε το τέταρτο τέρμα των «ερυθρόλευκων» της Μαγνησίας, ενώ ξανά ο Σεχολάρι βρήκε δίχτυα στο 45′ με σουτ.

Οι ποδοσφαιριστές του Μιχάλη Ζιώγα συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αλαμάνη να σημειώνει το 6-0 με κοντινό πλασέ στο 60′, ενώ επτά λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του Τσουκάλη έφερε το έβδομο τέρμα των γηπεδούχων.

Ο Σέττος στο 74′ έκανε το 8-0, δύο λεπτά αργότερα ο Αγγελής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, ενώ ο Μέμος με πλασέ στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κούτσικος, Α. Κόκας (52′ Αγγελής), Καραμπάς (47′ Παπαϊωάννου), Βασίλιεβιτς (46′ Δ. Κόκκας), Νόνης (65′ Πατσής), Τόσκας (46′ Λούγκος), Σεχολάρι (46′ Αλαμάνης, 70′ Ζάχος), Ευθυμιάδης (58′ Καρβούνης), Κραγιόπουλος (65′ Φραγκογιάννης), Θέος (58′ Σέττος), Βαρούχας (46′ Μέμος).

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κωνσταντίνου, Γκατζούνας, Ξηρομερίτης, Καράνταγλης, Τσουκάλης, Τσούτσας, Μπραχόλι, Ρούσας, Μαρούγκας, Καραγιώργος, Σίμος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Π. Χριστογιαννούλας, Δ. Χριστογιαννούλας, Κυρίτσης, Χαλκίδης, Μαρού, Γιαννακόπουλος, Φαρδής, Βουρδάκης, Ζιώγας.

Πηγή: goalpost.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button