ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Για πρώτη φορά αρχηγός…

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία, ο Λάζαρ Ρόμανιτς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. #slgr1 #ΠΑΣΛαμία #Φθιώτιδα #αθλητικά_νέα #football #Στερεά_Ελλάδα #μία_πόλη_μία_ομάδα #LamiaSports

Για πρώτη φορά στην καριέρα του στον ΠΑΣ Λαμία, ο Λάζαρ Ρόμανιτς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Είναι 22 ετών έχει αγωνιστεί σε 64 αγώνες με τον ΠΑΣ Λαμία και για πρώτη φορά το Σάββατο κόντρα στον Παναθηναϊοκό φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Λάζαρ Ρόμανιτς ο οποίος στον χθεσινό αγώνα με τον Παναθηναϊκό προς έκπληξη πολλών ήταν αυτός που φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και όχι για παράδειγμα ο Ντάνιελ Αντέτζο, όπου έχουν τα ίδια χρονιά στην ομάδα του ΠΑΣ.

Ο Σέρβος αγωνιζόμενος για πρώτη φορά με το περιβραχιόνιο έγινε ένας από τους νεότερους αρχηγούς στην SuperLeague 1 και σίγουρα ο μικρότερος ηλικιακά στην μεγάλη κατηγορία για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς είναι 22 ετών.

Θυμίζουμε πως στην χώρα μας ο Λάζαρ ήρθε τον Ιούλιο του 2018 όταν η ομάδα είχε ήδη έναν χρόνο στην πρώτη κατηγορία. Δοκιμάστηκε από τον τότε προπονητή, ικανοποίησε και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Πλέον, έχει φορέσει σε 64 αγώνες την “κυανόλευκη” φανέλα έχει πετύχει 6 γκολ και έχει μοιράσει άλλα 7.

Στον πρώτο του αγώνα ως αρχηγός της Λαμίας, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είχε 1 τελική προσπάθεια, 5 εύστοχες πάσες, 4 λάθη, 2 κλεψίματα, 2 επεμβάσεις και 3 κερδισμένα φάουλ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button