ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η κοινή θητεία Γρηγορίου – Γκαζαριάν

Μάλλον δεν ήταν τυχαία η μεταγραφή του Γκεβόργκ Γκαζαριάν στον ΠΑΣ Λαμία.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η μεταγραφή του Γκεβόργκ Γκαζαριάν στον ΠΑΣ Λαμία.

Χθες το βράδυ και λίγο πριν τα μεσάνυχτα(!) ο ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Έτσι μετά τον Φάνη Τζανδάρη, Βαλεντίνο Βλάχο, Άνχελ Μαρτίνεθ, Έλμαρ Μπιάναρσον, Ταϊρόν, Ανταμά Μπα, Πίτι και Τζέιμς Μάνριεκαρ η «κυανόλευκη» ομάδα πραγματοποιήσε την 9η μεταγραφή της στη χειμερινή μεταγραφική περιόδο.

Ο δανεισμός αυτός όμως, του Γκαζαριάν όμως είναι μία μεταγραφή ποδοσφαιριστή τον οποίον γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής, ήρθε στην Ελλάδα το 2014 από την Μέταλουργκ της Ουκρανίας για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έπαιξε σε μόλις 7 ματς με 2 ασίστ και τον Ιανουάριο αποχώρησε για τον ΑΟΚ Κέρκυρας.

Εκεί, προπονητής ήταν ο νυν τεχνικός του ΠΑΣ Λαμία, κ. Γρηγορίου ο οποίος τότε γνώρισε για πρώτη φορά τον Γκαζαριάν. Με την Κέρκυρα εμφανίστηκε σε 8 αναμετρήσεις έχοντας 1 γκολ, παρόλο αυτά κέρδισε την μεταγραφή του για την Πορτογαλία και την Μαρίτιμο.

Τη χρονιά που αγωνίστηκε ο 32χρονος με τη φανέλα της Κέρκυρας έχοντας προπονητή τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο ΑΟΚ τερμάτισε 10ος έχοντας 44 βαθμούς σε ένα πρωτάθλημα 18 ομάδων.

Διαβάστε επίσης

Back to top button